Smarter_way_USA

BEC a respins cererea USR-PLUS de participare la alegerile europarlamanetare. Două chestii am de spus.

07/03/2019 | Politica | 982 views

Tocmai am citit ca Biroul Electoral Central a respins azi cererea USR-PLUS de participare la alegerile europarlamanetare. Doua chestii am de spus.

  1. Asta e o noua dovada a celor spuse de mine in ultimii ani tuturor cretinilor (am sa va spun imediat de ce sunt cretini) idealisti si IMPARASTIATI care o ard cu #rezist toata ziua din sculare in culcare ca ei sunt ANTI-PSD dar ei voteaza cu 37383892 partide politice in loc sa se UNEASCA si sa o ia pas cu pas urmandu-si scopu de a inlatura PSD-ul, dupa care vedem noi mai departe ce facem. Nu de alta da altfel in sondaje PSD-ul (fiind unit) INTOTDEAUNA (Dragnea & Co stie foarte bine (dupa manual) sa isi tina hoiturile unite) in stilu asta OPOZITIA tot ce va castiga e doar simpatie si mila, NICIODATA alegerile.
  2. USR-PLUS daca vrea sa faca ceva trebuie sa ia in calcul o alianta cu inca vreo 5 partide ori cu PNL-ul. Stiu, stiu, imi veti spune replica aia cretina si trendy ca PNL-ul e tot la fel … ca si cum in alte partide ar fi numa usi de biserica, DAAAR va repet, mie imi place sa gandesc EXCLUSIV in solutii, nu in zicale! Care e scopu vostru ? Sa eliminati PSD-ul ? Daca da, uniti-va impreuna cu cel mai puternic care poate face asta! Indiferent cine e! Dupa care vedem cum facem mai departe sa salubrizam.politica romaneasca.

BONUS: Va repet din nou proverbul japonez, si anume “Cu samuraii, lupti ca samuraii, cu talharii, lupti ca talharii!”. Cand cel cu care lupti, e TICALOS (PSD) trebuie sa fii complet cretin sa lupti cu el civilizat, frumos si sa o arzi pasnic crezand ca un cretin ca vei avea parte de acelasi tratament.

Numa bine, rau la “nime”!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile