Smarter_way_USA

Din nou despre de ce îmi dau like la proprile postări și de ce este chiar foarte ok treaba asta!

18/03/2019 | Lume nebuna | 1,328 views

Azi am primit un mesaj de la un internetaut in care ma intreba, ironic, el crezandu-se foarte destept in capu lui, ca daca este oare in regula sa imi dau like la proprile postari. Nu stau sa va prezint contextul fiindca e irelevant pentru aceasta postare.

Una dintre chestiile pe care le spun cretinii e aia: “cum sa iti dai like singur ?” …. “sa iti dai like singur e ca si cum ti-ai suge-o singur” … si alte replici cretine (evident, cum altcumva) spuse din auzite ca sa fie si ei/ele trendy pe facebook. Sa fie in rand cu lumea!

Dupa cum stiti, postez si chestii care imi plac si chestii care nu imi plac dar consider ca e UTIL si BINE sa le “arat cu degetul”! Daca ar exista buton de like si buton de dislike credeti-ma ca le-as folosi pe amandoua! Butonul respectiv e o chestiune strict tehnica fiindca un LIKE la o postare ajuta si la propagarea mai rapida a postarii respective, pentru ca daca am postat ceva pe profilul de facebook, care este un mediu public, inseamna ca, EVIDENT, vreau sa ma asigur ca mesajul/postarea respectiva ajunge la cati mai multi utilizatori, si ce sa vezi … LIKE-ul respecitv (chiar daca e al meu) ajuta sa se intample acest lucru!

Va prezint si voua ce i-am raspuns individului, fiindca sunt convins, conform statisticii personale, ca sigur-sigur sunt si printre voi tineri frumosi si liberi pe care va fute grija caprei vecinului si aveti frustrari deloc necesare dar na … asa e cand va luati replicile trendy de pe internet fara sa le treceti prin propriul filtru si sa le ganditi putin.

Da, pentru cel ce isi dau like este foarte Ok. Pentru tine in schimb, este nasol. Si am sa iti explic de ce, simplu ca sa inteleaga tot prostu.

  • Daca ai avut timp si preocupare sa observi si sa te frustreze sau sa te intereseze acest aspect inseamna ca ai o problema grava cu capra vecinului. Si asta e foarte grav. Si NU, din pacate nu exista tratement medicamentos pentru asta. Va trebui sa te tratezi singur, dar stai linistit ca se trateaza, in timp.
  • Daca nu stii ce inseamna din punct de vedere TEHNIC (la ce ajuta) sa iti dai like la propria postare inseamna prostie, si se trateaza tot foarte usor si anume cercetand pe net.
  • Daca nu iti pasa de ce e important sa iti dai like si singur pe langa prostie inseamna si IGNORANTA si aia e foarte grava ca duce la foarte multe cretinisme viitoare.
  • Daca o arzi pe sistemu ca e o prostie sa iti dai like singur, doar pentru ca asa ai citit tu pe net ca e trendy sa spui, pe langa cretinism si ignoranta mai dai dovada si ipocrizie, fakeuiala si de caracter insalubru. Dar poti sta linistit ca odata cu timpu, daca lucrezi la tine, la propria persoana si faci ceva pe lumea asta, te vei trata si de nasoalele astea.

Mai multe detalii gasesti in articolul acesta pe care l-am scris in 2014. Bafta multa! ?

Intelegeti acum ? Probabil veti intelege doar cand va fi trendy sa intelegeti! Am inteles!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile