Smarter_way_USA

No, m-am sucit! De-al dracu și de’ambițios merg #șîeu la Suceava să urlu că vreau autostrăzi!

13/03/2019 | Diverse, Lume nebuna | 1,524 views

Hmm … cred ca pe 15 ma prezint #șîeu la Suceava la monument. Chiar daca, asa cum am spus in postarile mele anterioare despre acest subiect, mi s-o acrit deja cu inactivitatea aia de 15 minute la care nu-i vad rostu si pare o leapsa de 2 lei care suna bine … ş’atat!

DAAAAAR nu pot sa nu recunosc ca imi place maxim cand il vad pe Stefan Mandachi turbat si pus pe treaba sa se ia in gura cu sistemu, si n-am cum sa nu-i dau Cezarului ce-i al Cezarului cand il vad ca s-a apucat de capu lui sa faca, de-al dracu si de ambitios, 1 metru de autostrada!

Asadar, daca cumva fac o fapta buna cei de la reprezentanta sa imi dea masina din service pana maine, am sa fac tot posibilul sa ajung vineri si eu chiar daca am sa raspund la telefoane si voi fi activ cu tranzactionarea la bursa in alea 15 minute ! Tot asa numa de-al dracu se de ambitios! ?

PS: Sa nu care cumva Stefane, ca dupa 15 martie sa ramana toata povestea asa si sa nu aduni alti oameni cu dare de mana sa faceti autostrazi private, ca pentru drumu ala daca il fac degeaba pana la Suceava, o sa protestez la Spartan sa-mi dati gyros si salate pana nu mai pot ! :)

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile