Smarter_way_USA

Iată cum și de ce PSD caștigă când PROSTIMEA de la USR-PLUS și de la PNL își dau în cap cu niște fluturași!

26/04/2019 | Politica | 1,413 views

Probabil ati vazut cum pe tot internetul, arata cu degetu astia de la USR-PLUS ca niste pizde catre TNL pentru treaba cu fluturasii falsi distribuiti de catre, se pare ca, niste scursuri de la TNL.

Bun asa, istoria e istorie, nimic nou sub suoare, s-au intampla nasoale si mai mari decat acei fluturasi penibili, dar hai sa vedem ce invataminte si concluzii putem trage din cele intamplate.

Opozitia prin chestii de genu asta tot ceea ce rezolva e sa le dea mai multe procente celor de la PSD care acum se bucura si aata cu degetu catre PNL care e principalul lor concurent! Treaba foarte desteapta din partea PSD-ului, iar electoratul PSD-ist, asa manelist cum e, chestiile astea le vor interpreta ca niste chestii pozitive si vor spune “Uite mah, astia din opozitie sunt apa de ploaie! Nu degeaba e PSD-ul la putere, Hai PSD !!!” Cam asa gandesc MASELE de oameni in situatii de genu …

PS: Cretinu ala ce a fost surprins impartind fluturasii falsi, sincer sa fiu nu m-as mira daca am afla in zilele urmatoare ca ar fi fost ceva ciumpalac deasta incognito prin TNL care sa fi fost pe o mana cu cei de la USR-PLUS si sa faca o treaba deasta intentionat ca sa aiba cei de la USR-PLUS pentru ce se victimiza si sa faca cumva sa mai stearga din electoratul PNL-ului fiindca stim cu totii CRETINISMUL ABSOLUT si obsesiv al USR-ului din Cluj Napoca de a se bate cu Emil Boc care din pacate pentru ei are un capital de imagine foarte bun, asadar singuri isi dau in cap daca se concentreaza sa atace ceva ce e bun (sau considerat bun) in loc sa atace prima data si exclusiv ceva ce stim cu totii ca e rau si anume PSD-ul.

Ce e pacat e faptul ca tot ce muncesc cei din opozitie (ca e PNL, ca e USR-PLUS) se duce pe apa sambetei printr-o chestie deasta de 2 lei, iar cretinii de la USR-PLUS in loc sa isi rezolve treaba cu TNL-ul cat mai silentios cu putinta, pefera sa o arda a victime ca niste pizde, care SIGUR-SIGUR nu sunt chestii care vrei sa le vezi de la un partid care sa iti conduca tara !!!

Treaba interesanta si trista in acealasi timp e ca din cate vad prin mediul online, sunt persoane care simpatizau cu USR-PLUS sau cu PNL-ul iar acum, ca niste curve dezgustate (penibil), dintr-o data isi schimba preferintele politice si merg catre alte partide precum PMP sau altele mai mici.

Si … stiti care este problema cu adevarat in situatii cand electoratul opozitiei se schimba asa de pe o zi pe alta ? :) Va spun eu!

Problema este ca in situatii de genu, PSD-ul este principalul CASTIGATOR fiindca el ramane UNIT !!! Intelegeti voi cretinilor din opozitie care sunteti imprastiati cu preferintele pe 5786453285635 partide si asteptati ca curvele de la toate partidele cate o treaba buna sau treaba rea ca sa stiti unde va mutati cuibul ?

Atata timp cat opozitia va fi imprastiata in 15 partide si atata timp cat cei din opozitie isi vor da in cap public fara sa isi rezolve problemele cat mai rapid si fara efecte negative, singura organizatie, REPET, singura organizatie care va castiga, va fi CEA MAI UNITA !!! Si iin cazul de fata e PSD-ul !!!

Adadar, un sfat pentru PIZDELE de la USR-PLUS si de la TNL/PNL ar fi ca pe viitor sa se concentreze dracu sa-i futa pe acel partid pe care vor sa il elimine de la guvernare MAI ALES in vremuri in care electoratul opozitiei e pe sistemu “Votez orice, dar NU votez PSD”.

In astfel de situatii trebuie ca toata opozitia sa arate cum lupta mai bine cu cei pe care ELECTORATUL vor sa ii elimine. Ori daca tu ca partid din opozite te concentrezi pe dat in cap la alt partid din opozitie, ambele partide va veti alege doar cu o simpla muie dat prin laba proprie, in timp ce partidul de la putere sta linistit si isi vede de treaba !

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile