Smarter_way_USA

Festivitate de inaugurare a unei noi hale de producție la producătorul de instalații industriale AAGES S.A

21/05/2019 | Diverse | 1,162 views

Azi 21 mai 2019, a avut loc festivitatea de inaugurare a noii hale de productie a producatorului de instalatii industriale AAGES S.A.

Cu aceasta ocazie AAGES S.A. a invitat la sediul companiei din Singeorgiu de Mures toti actionarii si colaboratorii companiei, oficialitati locale precum presedintele consiliului judetean Mures si altii, pentru a cunoaste indeaproape activitatea firmei si pentru a sarbatori acest eveniment alaturi de ceilalti invitati.

Domnul inginer Molnar Gabor Jozsef, fondatorul companiei a anunțat repartizarea a 40.000 de acţiuni nominative dematerializate cu titlu gratuit către angajaţii-cheie ai companiei pentru a asigura cointeresarea şi fidelizarea acestora.

Producătorul de echipamente industriale AAGES Târgu-Mureş (AAG) a anunțat și majorarea capitalului social cu minimum 2,8 mil. lei printr-o emisiune de maximum 850.000 de acţiuni nominative. Operaţiunea de majorare de capital va fi realizată pentru finanţarea capitalului de lucru necesar extinderii producţiei facilitată de finalizarea investiţiei în noua hală de producţie, intermediarul tranzacţiei fiind SSIF Goldring.

“Majorarea capitalului social prin emisiunea unui număr de maxim 850.000 acţiuni nominative, comune, în formă dematerializată, la un preţ calculat cu un discount de 15% faţă de preţul mediu ponderat de tranzacţionare determinat pentru ultimele 15 şedinţe de tranzacţionare înainte de data aprobării prospectului de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, dar nu mai mic de 3,3 lei/acţiune. Din valoarea calculată pentru preţul de subscriere în cadrul majorării de capital social, 0,2 lei reprezintă valoarea nominală a acţiunii nou emise, iar diferenţa reprezintă prima de emisiune”, se arată într-un raport al companiei.

Compania cu 29,4 mil. lei capitalizare este controlată de AAGES Head Invest din Sîngeorgiu de Mureş, cu o participaţie de 55% din capitalul social, restul de acţiuni fiind tranzacţionate la liber pe piaţa principală a BVB.

Invest Club, cel mai mare club de investitori din Romania, cu filiale in Cluj Napoca, Targu Mures, Suceava, Timisoara si Zalau a participat la aceasta festivitate, membrii clubului fiind in mare parte investitori la AAGES, si au fost placut surprinsi si increzatori in managementul si planurile de viitor ale companiei.

Pentru detalii suplimentare aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:
– Molnar Etelka
– email: investor.relations@aages.ro,
– TEL: +40.265.213.043
– FAX: +40.265.215.769

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile