Smarter_way_USA

USR și-a arătat fața de PSD-iști moderni. Nu susțin președintele, nu sunt pregătiţi de guvernare şi nu doresc să colaboreze

06/06/2019 | Politica | 2,948 views

Știți postările mele în care vă spuneam că ăștia tineri dacă sunt necopți la minte, odată ce le dai o putere se cred buricul Pământului și riscă să devina niște lepre ordinare ÎNAINTE să demonstreze măcar ca pot fi buni ? NO … iată ca dupa 2 săptămâni de la alegeri deja ne și demonstrează spusele mele !

Liderii USR tocmai l-au anunţat pe președintele României, Klaus Iohannis că NU îl susţin, că nu vor să colaboreze cu nici un partid, moment în care, acesta le-a cerut să intre la guvernare. Răspunsul este evident și anume că momentan nu sunt interesați să intre la guvernare. De fapt, evident, nu sunt pregătiți să intre la guvernare, iar motivul insalubru și ipocrit vi-l voi prezenta mai jos în articol.

Practic tot ce au declarat astăzi e tot aceeaşi obsesie cretină contra PNL-ului, care a început cu obsesia de a-l da jos pe Emil Boc de la primăria Clujului, ceea ce e un cretinism absolut, deoarece Emil Boc ca primar şi ca om e respectat de toată România, Clujul fiind pe primul loc (ca judeţ) la atrageri de fonduri europene iar faptele vorbesc de la sine când ajungi în Cluj Napoca. Aaaa şi trebuie să fii extrem de ipocrit (ca să nu zic mizerabil, să nu recunoşti asta).

Practic ei vor ca România să aibă şi preşedinte USR şi guvern USR. Adică pe sistemul PSD-ist să nu colaboreze cu nimeni! Adică să conducă singuri, să aibă toată puterea şi să îşi facă de cap!

Incep jocurile politice/Dan Barna la masa cu Victor Ponta, seful ProRomânia (adică tot un PSD modern), azi, la Bruxelles

Haideți să vă explic cum stă treaba cu IPOCRIZIA asta TICALOASĂ a USR-ului și de ce sunt eu personal DEZAMĂGIT pentru votul pe care i l-am acordat la alegerile de anul trecut. La cele europarlamentare, știți cu toții că am votat PNL fiindcă consider că e singura variantă sănătoasă la cap și competentă pentru a salva România și pentru a scăpa cu adevărat de PSD-ism (nu PSD ci de PSD-ism) !

Treaba e foarte simplă și am să o iau pe puncte pentru a fi înţeles cât mai clar!

  • USR-ul e vazut ca un partid de oameni noi, cool si rebeli ! Cam așa ar suna descrierea lor și motivul pentru care mulți dintre tinerii ce au mers la vot l-au votat.
  • Din câte am observat mulți dintre cei ce au votat USR-ul, sunt acei tineri frumoși și liberi care habar n-au ce e politica, niciodată nu au fost interesați de ea, dar datorită faptului că înainte de alegeri devine COOL să mergi la vot, mulți dintre ei s-au uitat în gura altora (bătrânii la bătrâni, tinerii la tineri) și astfel din gură în gură se transmit tot felul de mesaje și așa și-au luat mulți decizia cu cine să voteze
  • Ei bine, majoritatea dintre acești tineri fumoși și liberi când au auzit că aștia din USR sunt oameni NOI (ca și cum ar fi o COMPETENȚĂ asta), COOL și REBELI (astea două fiind lait-motivul hipsterilor în viață) au zic că: “Gata! Cu ăștia votez că sunt noi și sigur aștia nu fură!” … că na … n-ai ce să le ceri la ăștia și atunci ei au mers doar pe ideea că dacă sunt noi sunt buni, nu mai contează dacă sunt competenți sau MAI ALES dacă au experiență politică, neee … nici nu mai contează alea. Lor le trebuie doar să fie cool, noi și rebeli !
  • Aștia de la USR, au câțiva oameni buni pe acolo care merită ajutați să crească și poate cândva să ne bucurăm cu toții de oameni noi.
  • Ca să ne putem bucura de un partin NOU si de oameni NOI, ceea ce trebuie să facem e să îi punem alături de acei oameni noi și cu școală alături de cei vechi atât cu experienșă politică cât și cu experiență științifică.
  • POLITICA înseamnă ARTA NEGOCIERII Nimic nu e mai greșit și mai periculos decât să pui o țară întreagă pe mâna unor tineri necopți la minte cărora li se urcă puterea la cap ! Dacă vă întrebați de ce, cel mai simplu răspuns ar fi pentru ca nefiind interesați de o colaborare, e mult prea limpede ca cristalul că vor fi foarte ușor manevrați în direcții greșite ș să devină lepre la fel ca cele pe care ei acum le arată cu degetul ca fiind exemple negative. O tara nu are cum sa fie condusa sau “salvată” fără colaborare între oamenii cu adevărat buni, și sigur-sigur nu are cum să fie condusă bine daca ne proptim în orgolii cretine între diverse partide!

Bun, acum că am lămurit-o și pe asta haideți să continuăm spre motivul pentru care USR refuză să intre la guvernare chiar dacă ne-au mințit la alegeri ca ei vor guvernarea !!! Repet, deja au început cu minciunile, una după alta. Si nu orice minciuni ci dealea IPOCRITE, care sunt cele mai periculoase, după cum știți foarte bine din cazul Liviu Dragnea!

Reacția lui Klaus Iohannis potrivit surselor, când liderii USR i-au transmis că nu îl suțin, după cum îl știți, a fost una calmă, zicând: ”Foarte bine, ar fi anormal să nu aveți!”, lucru foarte corect spus !

Aceleași surse relatează că președintele Iohannis le-a cerut liderilor USR să colaboreze cu PNL-ul, inclusiv într-o GUVERNARE COMUNĂ, foarte bine gândit și absolut LĂUDABIL, pentru că, citez: ”trebuie făcut ceva pentru România iar dacă USR și PNL nu își unesc eforturile pentru a construi împreună, există pericolul revenirii PSD în forță, i-a avertizat foarte corect Klaus Iohannis.

Însă liderii USR, fiind noi, tineri, necopți la minte și cu puterea urcată PREMATUR la cap, nu s-au arătat dispuși să intre la guvernare.

Care este motivul pentru care USR nu vor să intre la guvernare ? E foarte simplu și anume din 2 motive:

  1. Nu sunt pregătiți să intre la guvernare fiindcă habar nu au cu ce se mănâncă, dar nici nu vor să le dea imagine bună PNL-uluic acceptând o colaborare. Adică ORGOLIU CRETIN și de JAPIȚE ORDINARE pur PSD-iste !!!
  2. USR știe foooarte bine cât de greu e să repari ce a stricat PSD-ul și NU VOR SĂ ÎȘI ASUME RESPONSABILITĂȚI de lepre ce sunt șă preferă să lase PNL-ul sau PSD-ul sămai continue să incerce sa repare ceva, timp în care ei să se pregătească MĂCAR să poată continua ce repara PNL-ul !

Știu, probabil foarte mulți cretini lingăi la USR, îmi vor sări în cap acum să îmi spună că am idei preconcepute, după care când se vor adeveri vor tăcea ca niște păsărici la ciclu și-mi vor spune că “asta-i viața, așa-i în politică” ca niște lepre ordinare care nu-s capabil să gândească sau sa-și asume responsabilități!

Inchei prin a VĂ RUGA, atât pe voi, cei ce citiți acest articol, cât și pe politicieni să învățați să COLABORAȚI, să NECOCIAȚI și să puneți la treabă oameni capabili, competenți si musai cu EXPERIENȚĂ fiindcă, altfel tot ce rezolvăm este să o dăm cu fanta’n cola, să schimbăm niște proști cu alți proști iar în final tot noi vom avea cu toții de pierdut!

Numa bine, rău la nime!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile