Smarter_way_USA

Robert Kiyosaki – Cum să-i prostești pe proști spunând ceea ce oamenii vor să audă (VIDEO)

12/06/2019 | Bursa & Investitii | 3,937 views

Probabil ati vazut podcastul lui George Buhnici in care l-a avut ca invitat pe Robert Kiyosaki si v-am ramas dator cu un review pe seama lui. Va spuneam zilele trecute ca am avut nenumarate mesaje in care eram intrebat cum de nu l-am terfelit pe Kiyosaki inca … Ei bine, nu e vorba de terfeleala ci despre atentionare asupra modului in care el ii prosteste pe prosti.

Daca nu i-ati vazut podcastul lui George Buhnici cu Robert Kiyosaki, va las link-ul catre podcastul respectiv aici: https://bit.ly/2ItUou8

Interviul a fost unul STANDARD pentru Robert Kiyosaki si anume unul arogant, ceea ce nu e rau, fiindca aia inseamna ca stie ce vorbeste si ca e stapan pe el) dar si foarte agresiv ceea ce din nou nu este rau daca omul ar veni si cu solutii la ceea ce spune … lucru pe care nu l-a facut!

Tot ce veti intelege din acest interviu este ca esti fraier daca mergi la scoala, iti iei un job, platesti taxe si investeti la bursa.

Va recomand sa ascultati video-ul acesta ce l-am facut despre acest subiect. Imi cer scuze pentru oboseala ce se vede pe mine, insa videoul este facut cap-coada si needitat absolut deloc azi noapte la ora 03:00 dupa 2 zile de evenimente si umblat de dimineata pana seara muncind ca un fraier ca sa am si din ce sa platesc taxe pentru a-mi putea permite sa urlu ca #șîeu vreau autostrazi, scoli si spitale !

Daca gandim putin aceste cuvinte, exista un sambure de adevar in fiecare, INSA, ceea ce e interesant de vazut e ca folosite obsesiv in toate aparitile lui pe youtube, la evenimentele lui unde cere sute si mii de euro pe biletele de participare ca sa asculte lumea behăielile lui, deducem ca omul repeta obsesiv aceste cuvinte fiindca a observat ca prind foarte bine la oameni sa asculte sa nu mergi la scoala, sa nu-ti iei un job, sa nu muncesti din greu, sa nu platesti taxe, sa nu investesti la bursa, etc fiindca toate reprezinta ceva ce oamenii isi doresc sa auda.

Fiecare behaitor de genul asta isi alege niste dume de aprozar pe care sa le repete obsesiv pana i se da dreptate cu ele. Asa face Robert Kiyosaky si cu investitiile la bursa, unde spune sa nu investesti fiindca vine criza … Problema este ca el spune de vreo 6 ani treaba asta iar cei ce l-au ascultat au pierdut fooooarte multi bani !!!

Daca ar spune sa nu investiti ca vine criza in 3 luni si sa se adevereasca, atunci DA, as spune ca e tare omu, macar as putea spune ca e clarvzator daca nu expert. Dar din moment ce el behaie treaba asta de vreo 6 ani de zile … deja e loterie … si deducem ca repeta asta pana cand, EVIDENT se va intampla, fiindca orice creste mai si scade (si invers), moment in care behaitorul va spune mandru “V-am spus eu! NO, ce sa va fac daca nu m-ati ascultat …” adica va fi genul ala de lepra, viteaz dupa razboi, stiti cu totii lepre de genu.

Oamenilor nu le place sa iasa din zona de confort, iar atunci cand el le spune sa nu investeasca, ei vor spune ca ‘DADA, e bine ce zice omu, hai ca mai astept’ ! Si raman in zona de confort! Genul ala de oameni care tot timpu se plang ca n-au apucat sa intre ca au pierdut trenul, dupa care cand se hotarasc sa intre la disperare, o fac tarziu, si cand vine scaderea (ca na … se intampla) ei vand tot in disperare pe pierdere si spun ca bursa e de cacao … Poi astea nu sunt investitii oameni buni !!! Astea sunt cretinisme.

Ce va recomand eu e sa ascultati cu cap, sa ascultati ce spune cand va recomanda SA GANDITI si sa treceti totul prin propriul filtru, fiindca nu trebuie sa uitati ca oricine de pe lumea asta are un interes. Iar daca omul e si genul lui Kiyosaki care iti spune sa nu platesti taxe, dar nici nu iti spune cum sa o faci … e clar ca vrea sa te tina lipit de el ca sa ii aculti behaielile crezand ca poate-poate iti va recomanda ceva util candva, timp in care el va face o gramada de bani de pe seama voastra si bravo lui ca face asta, insa problema e ca daca nu vine cu solutii, omul nu mai e un expert ci o lepra sugativa de bani de la prosti!

Fiind vorba despre subiecte sensibile precum scoala, loc de munca, taxe, impozite si investitii la bursa, sunt foarte multe ce ar mai putea fi spuse referitor la acest subiect, asadar haideti sa nu ne bazam pe auzite de la niste behaitori care au ca singur business profitabil si cea mai mare sursa de venit din business-ul in care ii prosteste pe prosti. Avand in vedere ca Romania (si nu numai) a trecut prin foarte multe nasoale, scheme ponzi/piramidale, sau alte feluri de țepe, as spune ca ar fi bine sa incepem sa nu ne mai operam la chirurgi falsi si nici sa nu ne mai luam sfaturile finaciare de la behaitori ci de la cei mai mari in domeniu.

Warren Buffett spre exemplu, in orice interviu ati gasi pe internet, ramaneti cu cel putin de 10 ori mai multe informatii si solutii de pus in practica decat de la orice behaitor de dezvoltare persoanala sau speeker motivational sau bullshituri deastea!

Iar despre investitiile la bursa, va recomand sa va documentati iar daca veti decide sa o faceti, sa aveti grija sa INVESTITI si sa nu traiti clipa facand speculatii gen alba-neagra fiindca daca tratati bursa ca pe un casino, la fel si bursa va va trata la fel. Cel mai bine e sa investiti in companii pe termen lung, sa aveti rabdare si sa va formati o gandire de investitor ca si cum ati detine acele companii. Asta va va ajuta sa fiti stabili emotional cu investitiile voastre si veti gasi posibilitati sa castigati si pe cresteri si pe scaderi!

Aveti aici video-ul cu podcastul lui George Buhnici si Robert Kiyosaki la care face referire articolul:

Nu stii cum sa incepi sa economisesti/investesti?

Contacteaza-ma completand formularul din aceasta pagina si te voi ajuta cu drag. Va merita fiecare secunda, te asigur de acest lucru!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile