Smarter_way_USA

Ce soluție ne rămâne când pe sistem nu ne mai putem baza ? Domnul din poză și-a rezolvat problema singur!

27/07/2019 | Lume nebuna | 1,100 views

Subiectul cu cele 2 fete omorate de nebunu ala din Olt a ajuns subiectul de discutie al tuturor zilele astea. DA, e un subiect important care trebuie tratat foarte serios, INSA problema e ca se trateaza extrem de cretinoid.

Toata lumea cere demisii si tot felu de cretinisme de genu, chestii ce se fac doar de dragu pulimii ce asta vrea sa auda ca si cum asta ar fi rezolvarea problemelor!

Haideti sa vedem putin cum sta treaba cu legea potrivit CODULUI PE PROCEDURA PENALA, art 159, alin.14:

“În mod excepțional, percheziția poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziție, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum și fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenței unui avocat ori a unei persoane de încredere, dacă există suspiciunea că în spațiul în care urmează a se efectua percheziția se află o persoană a cărei viață sau integritate fizică este pusă în pericol.”

CODUL DE PROCEDURA PENALA acelasi ART. 159:

“(alin 3) Percheziția domiciliară nu poate fi începută înainte de ora 6,00 sau după ora 20,00, cu excepția infracțiunii flagrante sau când percheziția urmează să se efectueze într-un local deschis publicului la acea oră.”

CONSTITUTIA ROMANIEI Art. 27 – Inviolabilitatea domiciliului:

(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
(3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.
(4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante.”

Asadar … va intreb, oare problema e la lege sau la NERESPECTAREA legii ? Ce anume nu e clar aici ?

Țara în care o adolescentă de 15 ani cere de 3 ori ajutor, poliției și este omorâtă în timp ce poliția ascultă de pe stradă agonia ei.

În mod excepţional, percheziţia poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziţie, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum şi fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenţei unui avocat ori a unei persoane de încredere!

Ministrul justiţiei a cerut Direcţiei de Elaborare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiţiei să evalueze legislaţia în domeniu, atât în ceea ce priveşte percheziţia domiciliară, protecţia victimelor şi realizarea acţiunii de prindere în flagrant, precum şi să propună de urgenţă, măsuri de modificare a legislaţiei, astfel încât asemenea situaţii să fie evitate pe viitor.

Evident, la romani prima data trebuie sa se intample ceva ca sa inceapa sa gandeasca. Acum ramane de vazut cand se va intampla rezolvarea problemei si in ce conditii. Eu zic sa nu va faceti prea mari sperante.

Ce ramane de facut ? Ei bine, hai sa vedem ce au facut alti BARBATI in conditii asemanatoare.

Domnul ce il vedeti in imaginea de mai sus a avut ghinionul ca fiica lui sa fie omorata. Nu mai stiu exact povestea, o gasiti pe tot internetul, ideea e ca si-a rezolvat SINGUR problema si a ras de pe fata pamantului pe toti cei responsabili de uciderea fiicei lui.

Pentru că nimeni nu l-a luat in seama, Drasius, fost luptător in trupele speciale, și-a făcut singur dreptate si i-a executat pe toți cei implicați in molestarea fetiței lui.

Agresorului i-a tras doua gloanțe in organele genitale și un glonte in cap. Căutat apoi de poliție și-a atras simpatia in toată lumea!

Totuși, după câteva săptămâni, Drasius a fost găsit mort. Sistemul corupt l-a învins dar el rămâne o emblemă a celor care-și fac dreptate singuri!

Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea in America! Orice țară care nu poate avea grijă de copiii ei va ajunge la Drasius Kedys!

Va intreb ? A gresit omul ? Probabil ca e un gest exagerat, dar va intreb ? Avea alta solutie ? Nu de alta, dar sa te bazezi pe politie in ziua de azi cand vedem cat de batuti in cap sunt majoritatea ca sunt dumnezei cand prind o femeie ca vinde ilegal urzici, insa cand e vorba de chestii serioase efectiv nu exista oamenii astia, cu toate ca sunt platiti pentru siguranta noastra.

Practic sa suni la politie e ca si cum te-ai ruga la prieteni imaginari … fix acelasi rezultat adica ok psihologic dar zero ca rezultat.

Nu vreau sa sune postarea asta ca o instigare la rezolvarea problemelor singuri, dar … va intreb, oare avem alta solutie cand ne lovim de incompetenta Politiei Romane ? Ne mai putem baza pe institutia asta ?

Acum ceva timp Politia Romana s-a ofticat si trupa Parazitii s-a trezit chemata in proces pentru piesa Anti-Militie. Acum va intreb ? Ii deranjeaza adevarul ? Oare respectul se castiga sau se primeste cu forta ? Fi-mi-ar scarba !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile