Smarter_way_USA

Cum am încheiat săptămâna 22-26 iulie și cu ce poziții deschise am speranțe pe săptămâna ce vine.

26/07/2019 | #earningsreport | 1,127 views

Hai ca termin bine si saptamana asta ! Mai am inca multe care nu au mers asa de bine, le-am protejat si le mai tin deschise ca au potential mare de crestere. Nu ne grabim nicaieri, piata inca merge foarte bine.

Cel mai bucuros sunt de Google unde mi-am pus o suma mai mare de bani fiindca am avut foarte mare incredere ca vor raporta foarte bine rezultatele financiare pe trimestrul 2. Atat facebook cat si Google au raportat cresteri.

Facebook din pacate nu a crescut desi au raportat cresteri dar estimarile pe perioada urmatoare au dat un pic cu virgula comparativ cu asteptarile analistilor, insa e un business care INCA merge foarte bine, crestere la numar de useri, crestere la numar de useri activi si as amai departe.

De asemenea m-a surprins placut si UPS, marele curier competitor al Fedex care ma asteptam sa raporteze bine si cresterea a fost pe masura la fel cum mi-a iesit si la Fedex.

Gain Capital Holdings e ceva companie de tranzactionare ce a avut o crestere foarte mare, exagerat de mare as putea spune asadar am mers pe short pe ea fiindca e un tipar la companiile din domeniu asta, toate la listare sau cand raporteaza bine au cresteri colosale de 30%-40%-50% pe zi dupa care in scurt timp revin cu picioarele pe pamant asadar am mers cu tupeu culevier de 10 si chiar si 20 pe termen scurt si a fost bine.

Philip Morris evident si ea a raportat foarte bine deoarece IQOS dupa cum stiti se vinde foarte bine atat in romania cat si la nivel international. In Japonia de exemplu rupe tot, e nebunie cu ele.

Pentru saptamana ce vine am sperante mari pe pozitiile deschise la pret bun zic eu pe Tesla care sigur recupereaza ceva. Pe termen scurt probabil are sanse sa mai scada, ca inca nu e roza situatia …

Mai am ceva pozitii pe Amazon care desi a raportat bine, totusi nu a crescut, si na … inca e un business foarte potent!

Mai am pozitii deschise si pe Intel care a raportat foarte bine dar nu au crescut actiunile. Au incasat si 1 miliard de dolari din vanzarea diviziei de modem-uri la Apple. Oricum … nu am nici o emotie cu actiunea asta.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

Avertizare risc: Tranzacționarea pe piețele financiare cu ajutorul contractelor pentru diferență (CFD) implică riscuri și ar putea să nu fie potrivite pentru toate categoriile de investitori. Este posibil să suferiți o pierdere egală cu sau mai mare decât suma investită de Dvs. Din acest motiv nu trebuie să investiți sau să riscati bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți. Asigurați-vă că ați înțeles toate riscurile asociate tranzacționării.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile