Smarter_way_USA

Amenințările incognito și bombardierii de pe facebook

09/07/2019 | Lume nebuna | 1,504 views

Pfaaa … acum juma de ora am fost sunat de un bombardier deasta inchipuit (parea undeva la vreo 30-40 de ani lepra) cu numar ascuns, desigur, (probabil si profilul de facebook il are fake, ca na … cand ai p**a mica n-ai cum altfel) care era deranjat de aroganta mea de pe facebook ? si m-a amenintat ca imi face si imi drege si ma muta din oras ? dume dealea de bombardier inchipuit ?

N-am mai primit un telefon cu amenintari de la un facebucist de vreo 2 ani de zile insa astazi am avut aceasta minunta ocazie insa eram in trafic si fara sa-mi dau seama cat de mult am asteptat un moment de genu, i-am luat domnului familia’n p*** si i-am inchis telefonu dar am uitat sa-i spun ca daca tot mi-a spus ca imi face si ca imi drege, eu fiind un om caruia ii place ca promisiunile care mi se fac sa se respecte, sa stie ca dupa ora 16:30 sunt liber si ii stau la dispozitie.

De asemenea, draga facebucistule, fiindca stiu ca imi citesti SI aceasta minunata postare, sa stii ca te astept impreuna si cu acele 2 matusi si un unchi cu care o sa vii sa ma muti din oras ? ? ? Spune-le ca le fac cinste cu o zama ca na … foamea ii mare si ii mai si pui pe drumuri pe saracii oameni.

De deastia ca tine mi-e plin podu, asadar repet, dupa 16:30 ma poti resuna oricand (tot cu numar ascuns daca vrei, ca oricum n-ai coaie) sa ne vedem la o “poveste” asa “ca băeții” (y) Vin eu unde vrei ca stiu ca n-ai bani de taxi, stai linistit! ?

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile