Smarter_way_USA

Cum arată noile generații? Vezi videoclipul piesei “Fetița mamei” a lui Miley Cyrus (un fel de “Da, mamă! Sunt beată!” american style). Idolii copiilor din ziua de azi

04/07/2019 | Lume nebuna | 1,870 views

ATENTIE: Daca esti zdreanta ipocrita sau puțoi cretin, snob/snoaba sau fals pudibond si daca nu te intereseaza nimic altceva pe lumea asta decat traitul clipei, datun’piz**/suptu p*** (aici ma refer la maimute si putoi care abia le cresc flocii) te rog sa nu citesti acest articol fiindca te va plictisi sau oripila. De fapt tot acest blog/profil de facebook NU iti este dedicat. Sigur-sigur nu e chimie intre noi, ci doar scarba, asadar iti recomand cu mare seriozitate sa nu citesti mai departe! INSA daca totusi nu te poti abtine, o faci pe propria raspundere, si cine stie, poate, slabe sanse, dar poate, o sa te puna pe ganduri, si gandu ca vei naste pui vii la fel ca tine, nu va mai fi atat de ingrozitor in ceea ce te priveste.

Cum ieri, dupa cum stiti, mai toata ziua au fost probleme tehnice la cu afisarea corecta a postarilor, pozelor si storyurilor atat pe facebook cat si pe instagram, am avut mai mult timp de ars aiurea pe internet si na … am dat de youtube. Ce credeti ca am gasit acolo ?

Ei bine, pe prima pagina (homepage) a siteului youtube.com la sectiunea TRENDING, adica cele mai vizualizate in acel moment in care ma uitam eu, am vazut piese unei zdrente infecte (ca personaj cel putin, desi e clara treaba din toate punctele de vedere) numita Miley Cyrus … careia ii curgea slobozul din gura (cel putin mie asa mi se parea … si cu si fara ochelari) si canta o piesa numita “fetita mamei”.

Stiind pe ce planeta traiesc, instant m-am gandit la piesa unei alte zdrente infecte (ca personaj cel putin, desi e clara treaba din toate punctele de vedere), si anume cea mioritica din Romania, de asemenea din a carei guri in videoclipurile pe care i le-am vazut, ii curge si ei sloboz din gura, si anume, dupa cum probabil cu siguranta v-ati dat seama ma refer la Delia, dar nu ma rezum doar la ea, mai sunt si alte transpirate la cur de genu asta, dar m-am gandit la ea fiindca si ea, moima romanca, are piesa aia “Da, mama! Sunt beata!” si care continua cu “dar tu nu comenta ca asa ai fost si tu candva” … parca ceva de genu era, motivand ca piesele ei sunt un imn dedicat senzualitatii feminine. Fi-mi-ar scarba!

Citește și: Delia ne spune și ține musai să ne și arate cât de mult îi place să s**ă. Fi-mi-ar scârbă!

Pentru cei ce nu stiu la ce zdrentosenii ale Deliei ma refer, va las mai jos aceste doua videoclipuri ale ei pentru a intelege la ce ma refer:

Dar sa o lasam pe Delia in slobozul ei si sa revenim la zdreanta ce mi-a dat azi sa o vad/ascult …. si anume Miley Cyrus.

Aaaa … sa nu uit, nu ca ar fi nevoie dar na … sa nu existe discutii. De ce le vad ca pe niste zdrente pe astea doua ?

Poi e foarte simplu. Le vad ca 2 zdrente ca personaj, adica pentru ceea ce ne transmit prin muzica lor. Ca om in realitate, moimele (maimute, adica conform Dictionarului Explicativ Roman) poate sunt niste oamnei faini si de treaba … habar n-am si ma doare’n cot. Oricum fiind ZDRENTE si PARASUTE PENALE ca si personaj, mi-e tare greu sa cred ca sunt foarte diferite im realitate. Adica daca tu ca VEDETA/CELEBRITATE, daca tot ajungi sa ai ONOAREA de a avea milioane sau zeci de milioane sau sute de milioane de fani, MAI ALES cand stii ca peste 80% din fani sunt copii, tre sa fii EXTREM de LEPRA si SCURSURA UMANA sa nu minim de respect si responsabilitate pentru acei copii si sa le canti piese de genu “Da, mama! Sunt beata” si ca continui ca “dar tu nu comenta ca oricum asa ai fost si tu candva” (parca asa erau versurile la mizeria aia de piesa) sau sa ai videoclip in care te joci cu un grapefruit ca si cum ti-ai masa pizda SAU in cazul moimei Miley Cyrus sa canti versuri de gneu “o sa ti-o frec, lasandu-ti impresia ca te vreau” sau “aleluia sunt o ciudata” sau “sunt rea, malefica, sunt o vrajitoare” … asta intr-o lume in care copii trec prin perioade in care sunt slabi, se simt neintelesi, parintii nu stiu ce sa le mai faca spunand ca au ADHD si alte cretinimse de genu …

Bun …. banuiesc ca e suficient cat am explicat ca sa fie clar si limpede ca cristalul ca moimele si zdrentele astea doua sunt un exemplu de moime si zdrente si nimic mai mult! Aaaaa, si ca DA, ar trebui sa fie aratate cu degetul ca exemple de ASA NU, si nu sa fie ridicate in slavi de alte zdrente sau de puțoi nefututi care vor sa para si ei openminded ca sa mai futa si ei ceva sau chiar de catre parinti iresponsabili care si zambesc si rad cand isi vad copii progeniturile cantand astfel de mizerii, sau chiar sa isi lase copii sa danseze pe scena, pentru Dorian Popa (o alta scursura umana de joasa speta, de data asta ‘masculina’ demna de tota scarba) langa care a dansat o fetita de vreo 10 ani ca si cum ar fi stat capra futai (REPET, fata avea vreo 10 anisori). Daca nu ma credeti cautati ca e plin internetul de imaginile alea si de cum se minuna mandru Dorian Popa de calitatile zdrentei in devenire, iar maicasa aplauda ca o matroana care isi vede una dintre prostituate pe scena apalaudat de toata lumea.

Va propun sa ascultati aceasta piesa, versurile … stiu ca e greu si ca e deja expirat sa mai asculti versuri in ziua de azi … dar haideti totusi asa de dragul exercitiului sa ii ascultam versurile aestei zdrente si parasute penal FOAAAARTE cunoscuta in lumea intreaga.

Ati ascultat ? Tot ? Nu prea cred ca tot … dar na … la cata zdrentosenie e pe planeta asta sunt convins ca multi/multe ati reusit sa o ascultati pe toata … Eu unu nu am reusit sa o ascult ci am preferat sa continui sa CITESC versurile piersei pe care am sa vi le prezint mai jos.

Acum dupa ce ati ascultat piesa va propun sa CITITI versurile de mai jos CU ATENTIE !!!

Fetita mamei

Aleluia, sunt o ciudata,
Aleluia, în fiecare zi din saptamana
O sa ți o frec, lasăndu ți impresia ca te vreau
Sunt un crocodil de Nil, un piranha
Dumnezeule, ea este la putere
Oh, uita te la ea, ea este la putere
Asa ca, asa ca
Nu mi rapii libertatea
M am întors ca să mi o tragi
Sunt rea, sunt malefica
Cred ca e ceva în apa sau sunt doar eu fetita mamei
Nu mi rapii libertatea
M am întors ca să mi o tragi
Sunt rea, sunt malefica
Cred ca e ceva in apa sau sunt doar eu fetita mamei
Asa ca renunță, renunță, renunță, băiatule
Renunță, renunță, renunță, băiatule, ooh
Aleluia, sunt o vrăjitoare, sunt o vrăjitoare
Aleluia, am marcat, am marcat
De 3 ori
O sa întru prin tine
Ca și un vânt cald în Byu, da
Dumnezeule, ea e la putere
Uita te la ea, ea la putere
Nu mi rapii libertatea
M am întors ca să mi o tragi
Sunt rea, sunt malefica
Cred ca e ceva în apa, sau sunt doar eu fetita mamei
Asa ca, renunță, renunță, renunță, băiete ooh
Renunță, renunță, renunță, renunță, băiete, Oh.
Renunță, renunță, renunță, renunță, băiete, oh
Renunță, renunță, renunță, renunță, băute, oh
Mama mi a spus mereu ca o sa reușesc
Ca o sa reușesc, asa ca am reușit
Mi am pus la bătaie spatele și toată inima
Ca să reușesc, asa ca am reușit
Nu mi rapii libertatea,
M am întors ca să mi o tragi
Sunt rea, sunt malefica
Cred ca e ceva în apa, sau sunt doar eu fetita mamei

Bun, acum in speranta ca nu ati borât inca … am sa va propun sa inchideti ochii si sa va imaginati noile generatii ascultatoare de piese de genu !!! Nu uitati ca peste 90% din publicul unor zdrente si parasute penale gen Miley Cyrus sau Delia sunt copiii, deci sa fim bine intelesi !

Ati deschis ochii rapid, nu-i asa ? Eu unu n-am putut sta prea mult cu ochii inchisi … ca direct la pornhub si redtube prin gradinite m-am dus cu gandu … si direct la gandu ca eu o sa mor ori spanzurat ori ma arunc de pe bloc daca o sa am parte de niste plozi care sa asculte asa ceva in timpul vietii mele.

Dragi parinti, sa nu va ganditi ca copii din ziua de azi isi mai iau educatia de acasa ca sunteti naivi rau de tot! Generaiile noi isi iau educatia si modele in viata in proportie de peste 80% din muzica, filme si anturaje (anturaj care la randul lui tot din muzica si filme isi ia exemplu). Asadar daca o puneti pe fetita de mica sa se uite la videoclipuri cum Delia “se joaca” cu degetu in grapefruit ca si cum si-ar masa piz**, puteti fi siguri ca exista mari sanse ca fiica dumneavoastra sa devina o simpla traspirata la cur, slaba si infecta (ca si caracter), care pentru barbati (repet, barbati, nu putoi) va reprezenta doar un loc unde sa-si goleasca coaiele, dupa care tot ea va veni la voi sa planga ca a fost inselata, sau tradata, si nu de ursuletul panda sau ceva din desene animate cum v-ati astepta ci de niste barbati in varsta cu niste bani de dat pe cururi proaspete.

Stiu, stiu! Foarte, foarte urat ce v-am spus acum insa daca nu ati fi o zdrenta, parasuta penala sau ipocrita sau putoi ipocrit si libidinos (dupa caz, ca nu stiu cine imi citeste minunatul articol) cu siguranta ai recunoaste asta! Crede-ma ca educatia viitorilor mei copii e mult mai importanta decat felul in care imi interpretezi tu mesajul. Fix unde nu bate soarele ma doare de parerea ta cititorule!

Mi-am adus aminte de raspunsul zdrentei Delia la ceva reclamati ale unor parinti (probabil) referitoare la ceva piesa de-a ei (despre care v-am scris aici) in care drenta isi baga degetu in ceva grapefruit ca si cum si-ar masa pizda si tot videoclipul parca spunea ii e sete pula …

PS: sper sa nu apara vreo zdreanta ipocrita sau cretin ipocrit sa imi spuna ca mintea mea bolnava vede lucrurile astea asa ca va iau familile’n pula direct fara discutie, si NU pentru ca ma contraziceti cum probabil ati crede, ci pentru IPOCRIZIE !!!

Dar e bine ca parintii isi lasa copii sa asculte astfel de zdrentosenii si ii mai si duc la concerte de genu … Dupa care probabil vin acasa si se uita la televizor la tot felul de cazuri de violuri si tragedii si ca niste zdrente si parasute penale se vor intreba ele, scursurile de mame infecte ca: “CE SE INTAMPLA CU LUMEA ASTA ?”

Fi-mi-ar scarba de lumea asta, de democratia si modernismul asta inteles prost!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile