Smarter_way_USA

Prețuri cazare 5 stele în Mamaia vs. Saint Tropez. Trăiască snobismul!

25/07/2019 | Lume nebuna | 1,307 views

Am vazut azi pe instagram la Cezar Ionascu si la Dan Negru ca multi romani ar trebui sa acceseze fonduri europene ca sa isi faca o vacanta la unul din hotelurile de lux din Mamaia, Hotel Vega, care se lauda, printre altele cu faptul ca acolo s-a filmat Nea Marin Miliardar.

Intr-adevar, hotelul nu arata rau, si intr-adevar este chiar o tampenie sa dai atatia bani pe o NOAPTE cand de banii respectivi poti merge 1 saptamana intr-o tara straina, poate nu la 5 stele (desi sunt sanse) dar la un 4 stele sigur poti merge.

Insa problema stiti care e ? Problema este ca prost nu e cel ce cere ci cel ce da ! Hotelierii doar se adapteaza. Cand vom invata noi romanii sa incetam cu snobismul de a merge doar unde se mira lumea de noi, vom descoperii ca sunt atat de multe locuri de cazare in tare asta la preturi decente si cu conditii de multe ori de 5 ori mai bune decat in coteturile de lux de genu.

Turismul romanesc se va dezvolta in momentul in care snobismul se va transforma in dorinta de a descoperii locuri noi si de a invata sa ne pretuim banii in asa fel incat calitatea pe care o primim sa fie direct proportionala cu sumele cerute de astfel de unitati de cazare si cand vom invata ca litoralul romanesc nu sta doar in Mamaia ci si in alte staiuni unde multi chiar se straduie sa ofere conditii cat mai bune in hotelurile lor pentru a castiga aprecierea clientilor prin calitatea oferita si nu din vorbe auzite de la niste nimea’n drum care au pus mana pe niste bani si nu-i intereseaza decat, repet, sa se mire lumea de unde si-au permis ei sa-si faca “vacanta”.

PS: Ultima data cand ma interesasem de acest hotel era rezervat FULL !!! Si era in plin sezon cand probabil preturile sunt cele mai mari. Asadar hotelul s-a adaptat foarte bine cerintelor din piata!

PS2: N-am inteles niciodata ideea de a alege vacanta/cazarea in functie de unde vorbeste lumea. Personal eu cand aleg unde sa merg in vacanta, de multe ori caut pe Google “unde nu merge nici dracu” sau ceva de genu (ati inteles ideea) si de multe ori am nimerit locatii unde te poti mandri ca ai fost printre primii care au descoperit locatia. Bine, eu si am alegerie extrema la ideea de a fi in rand cu lumea, dar oricum, in 32 de ani de viata mi-a fost foarte sanatos acest obicei de a evita acest lucru. Recomand!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile