Smarter_way_USA

Viorica Dăncilă a fost votată de PSD pentru a fi candidat la Preşedinţie. Acum știm cu cine NU votăm!

23/07/2019 | Diverse | 1,228 views

Viorica Dăncilă a fost votată, astăzi, în Biroul Permanent Naţional al PSD pentru a fi candidat la Preşedinţie! Decizia social-democraților vine după ce au eșuat negocierile cu ALDE, partenerii de guvernare, și cu PRO România, partidul lui Victor Ponta, pentru găsirea unui candidat comun. Sursa: SmartBeta.ro

E bine totuși că Gabriela Firea s-a retras (ar fi fost chiar sinistru), e mult mai bine cu o proastă cu voință decât cu o ipocrită. Am înțeles că s-a retras din cursă si Teodorovici, în fine, ideea e clară și anume că acum știm cu cine să NU votăm!

Rămâne de văzut acum PNL-ul prin Klaus Iohannis cum își va consolida poziția de lider în preferințele cetățenilor urmat de USR+ care din păcate nu a găsit ceva mai salubru decât Barna (mă scuzați, dar de un ipocrit am avut parte în persoana lui Dragnea, așadar eu zic că ar trebui să ne uităm mai ATENT la ce conducători ne alegem, iar IPOCRIZIA ar trebui să fie PRIMUL CRITERIU pe care ar trebui să îl luăm în considerare ca exemplu de AȘA NU, dacă vrem un ALTFEL de sistem politic) în România!

Un lucru e sigur și anume că în această situație, electoratul român va fi foaaarte împrăștiat intre aceste 3 mari partide, și … EVIDENT … vor câștiga cei ce sunt cei mai uniți ! Și nu uitați că la capitolul acesta, PSD stă FOARTE BINE, și chiar dacă nu vor câștiga își vor da voturile USR-ului doar ca PNL să nu câștige, așadar să nu ne lăsăm pe tânjală la alegeri, zic! Nu de alta dar se pot întâmpla minuni iar Dancilă pare tare norocoasă! :))

Vom trăi și vom vedea, mai ales că am un feeling că se vor duce lupte grele și tare interesante în perioada următoare :)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile