Smarter_way_USA

Cum se încurajează violența prin ipocrizie și discutat FAPTE în loc de CAUZE !

06/08/2019 | Lume nebuna | 1,612 views

Mna bun … o noua zi, o noua exrcizare … findca traiul in Romania, imi ofera zilnic astfel de experiente. E STRIGATOR la cer ce vremuri traim si incredibil cat de mult ne meritam soarta !!! Lua-v-as ipocrizia’n …

Asadar, cititnd o postare foarte ipocrita de-a lui Vlad Petreanu (de la care ar trebui sa avem mari pretentii datorita varstei si experientei jurnalistice de care se lauda, efectiv nu pot sa ma abtin sa nu va vorbesc despre cazul din fetei de 14 ani din Galati, despre care UNELE voci ar spune ca ar fi fost violata si ca deaia ar fi curs sangele ala pe picioare, si nu de la ciclu sau alte chestii firesti.

Precizez faptul ca postarea asta mea e scrisa in momentul in care MOMENTAN tot ce se stie din presa si de la medicul legist e ca fata NU a fost violata, si ca dimpotriva, sexul ar fi fost unul consimtit (oricat de anormal ar suna asta) si mai mult de atat, se precizezeaza si faptul ca faata nu ar fi la primul cotact sexual (oricat de anormal ar suna asta).

Majoritatea postarilor de pe facebook sunt ceva de genu: “cum este posibil ca un director de la Protectia Copilului sa spuna ca un copil de 14 ani a facut… “sex consimtit”??? Eu pur si simplu nu pot intelege asa ceva…” (asta e slobozeala de-a lui Petreanu de ieri).

Primul lucru pe care vreau sa il precizez foarte clar si raspicat e ca MI-E SCARBA la modul cel mai oribil posibil de toti ipocritii INFECTI si ipocritele INFECTE care o ard a zane in aceste momente declarand ca li se pare inimaginabil cum se poate ca un om sa spuna despre un fetita de 14 ani caar fi avut parte de un sex consimtit. Si am sa va detaliez mai jos.

Stiu, e un subiect sensibil si probabil toate zdrentele infecte si putoii nefututi vor sari sa ma judece ca sunt un mosntru ca spun ceea ce voi spune, insa dupa cum ma stiti foarte bine, cand e vorba de REALITATE si cand prin IPOCRIZIA voastra exista posibilitatea sa imi afecteze educatia copiilor, n-am cum sa nu va iau ipocrizia’n … si sa va spun cum stau lucrurile.

Asadar sa incepem, zic:

Atata timp cat nu se dau dovezi clare despre un viol, este o prostie inumana, ipocrita, jegoasa, scarboasa si MAI ALES periculoasa sa tragi concluzii pripite !

Traim niste vremuri in care copii asculta de mici piese de-a Deliei precum “Da, mama! Sunt beata! Dar tu nu comenta ca asa ai fost si tu candva” si au parte de sex (in felul lor) inca de la 10-12 ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baaaaa, ati citit atent ?!? INCA DE LA 10-12 ANI !!!!!!!!!! treziti-va dracu sa va scarpine de ipocriti si infecti !!! Traim intr-o jungla in care democratia e inteleasa prost, intr-o tara lider in Europa la video-chat si prostitutie !!!!! Si voi o ardeti ca vi se pare halucinant ca cineva sa spuna ca o fiinta umana (baiat sau fata) a avut parte de sex consimtit la 14 ani ????????? Ce dracu credeti ca rezolvati evitand adevaraul si discutand doar faptele in loc sa discutati cauzele pentru a preveni nasoalele ?

Atata timp cat la televizor INTOTDEAUNA se discuta FAPTELE la modul ipocrit si NU se discuta CAUZELE, credeti-ma ca se vor intampla din ce in ce mai multe nasoale de genu si ne meritam soarta !!!!!

Daca un jurnalist precum Vlad Petreanu, care vorba aia, e de vreo 30 de ani in presa … si ar trebui sa stie multe, asa cum se lauda, daca unu ca el ajunge sa slobozeasca astfel de ineptii pe facebook … poi la ce sa ne mai asteptam de la presa de 2 lei care tot ce face e sa preia stirile pe nemestecate si neverificate de la altii ?

Dupa care, intr-un comentariu la postarea lui Petreanu vine un alt jurnalist de la care avema pretentii si anume Mircea Marian, care la fel slobozeste si el ca fata a fost umilita si mai tare cand s-a declarat ca fata nu ar fi la primul contact sexual si incheie prin a spune ca sunt niste animale astia ce au zis asta.

Ba ipocritilor, lua-v-as ipocrizia’n … De unde si pana unde e animal cineva care spune o realitate (asta daca e real ce a declarat medicul legist) ?

Ati fi vrut sa declare ca fetita a fost virgina si neprihanita atinsa doar de Tedy Bear si ursuletul Panda de jucarie ? Asa credeti voi ca veti educa noile generaii sa aiba grija de corpurile lor ?

Traim niste vremuri in care violenta e din ce in ce mai vizibila si aplicata peste tot ! Se discuta de violenta, viol de zici ca se se discuta de retete culinare …. e o normalitate zilele astea ! Unde dracu vreti sa ajungem ?

Ce credeti ca rezolvati daca o ardem toti a zane si neprihaniti ? Avti impresia ca copiii invata ceva SANATOS din ipocrizia noastra ???

Ce ne facem daca fata respectiva chiar ar avea o problema in sensul ca si-a inceput viata sexuala prea devreme si intr-un mod total nepotrivit si noi ii bagam in cap ideea ca ar fi fost o victima si o incurajam practic sa creasca slaba si fara responsavilitati pentru propriul corp, propria viata si propria demintate ?????

Mai este de actualitate si cazul tragediei de la Caracal. Politia are parte de o daauna totala la imagine. Lucrurile chiar nu sunt ok. Daca si cand se da o declaratie se ia direct la misto, fara sa aflam daca sunt reale sau nu, ajungem sa ne dam in cap unii la ceilalti si credeti-ma, intr-o lupta, castigatori sunt cei ce au armele in dotare !!!

Nu vreau sa credeti ca dintr-o data sunt de partea politie … departe de mine gandul asta, mai ales in aceste zile, insa vreau ca ce e REAL sa fie REAL, ce e CORECT sa fie CORECT si ce e de RESPECTAT sa fie RESPECTAT !

Si mai vreau ceva, vreau ca copiii mei (de care mi groaza zilnic de gandul ca i-as putea creste in asa lume) satraiasca intr-o tara fara ipocrizie, fara “Da, mama! Sunt beata!” si intr-o tara educata unde notiunea de corectitudine, integritate si responsailitate sa aiba sens si sa se aplice !!!

Haideti sa asteptam prima data datele concrete despre acest caz, sa vedem daca chiar a fost viol, sa vedem daca este adevarat ca nu a fost viol, fiindca fata din cate am inteles a declarat ca NU a fost viol !!!

De ce instant s-au gandit toti ca fata a zis ca nu a fost viol fiindca era in stare de soc ??? Ba voi realizati ca ii faceti creierii terci la copilul ala si ii distrugeti viata ???

Si da, eu chiar vad de ce ar minti DACA ar fi spus ca a foat violata (desi ea spune ca nu). Fiind copil sunt N motive pe care le-ar putea invoca. Iar noi daca le luam pe toate de bune, nu facem.decat sa incurajam sa mai patrasca nasoale.fiindca.unde nu e responsabilitate se intampla nasoale ! Poate se teme.de parinti, poate i-a fost rusine sa fie asa.pe.srada si fiind in stare de soc a fost sincera si a.zis ca nu a fost violata dar la presiunea celor din jur ca nu e nornal sa curga sange sa o doara (si da, se poate sa si doara) sa se gandeasca ca poate chiar a fost violata ! Se intampla astfel.de cazuri ! Trebuie doar sa ne folosim capu si daca vrem.sa ajutam atunci trebuie sa ascultam si sa rezolvam cauzele, ca faptele sunt istorie. Deci haideti inainte sa ne gandim si sa analizam fiecare detaliu MAI ALES pentru a preveni pe viitor nasoale si nu doar penteu a da bine pe.sticla ce spunem.

PS: Imi aduc aminte de o experienta a unui priete a fost acuzat de viol de o fata cu care a avut parte de sex consimtit. Fata respectiva se temea de parinti si ca sa nu o bata parintii le-a spus ca a fost violata si a inceput un adevarat scadal pana cand fata a avut mustrari de constiinta si a mers la politie sa declare ca baiatul nu a violata si ca a fost sex de buna voie si nesilita de nimeni ! Si ganditi-va ca acest lucru s-a intamplt la o fata de +20 de ani !!!!!!!!! Ce sa mai zic daca ar fi avut 14 ani fata aia … voi realizati ce puteti face evitant sa discutati cauzele in loc de fapte ???

Mi-e scarba de halul in care ajunge planeta asta !!! Cum va rabda ‘dumenzo’ pe unii eu nu inteleg …

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile