Smarter_way_USA

Reducere de -20% pentru cartea REGULA 10X a lui Grant Cardone

06/08/2019 | Antreprenoriat | 1,390 views

Indiferent de ce vrei să faci sau să fii – fie că vrei să slăbești 4 kilograme și jumătate, să scrii o carte sau să devii milionar – dorința de a ajunge în aceste ipostaze este un element incredibil de important în acest sens.

Aproape fiecare problemă cu care se confruntă oamenii cu privire la carieră, precum și cu privire la alte aspecte ale vieții lor – cum ar fi dietele, căsniciile nereușite și problemele financiare – este o consecință a faptului că nu au întreprins acțiuni îndeajuns de ample.

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonne – click aici

Așa că, înainte să îți spui pentru a mia oară: „Aș fi fericit dacă aș avea măcar…” sau „Nu vreau să fiu bogat, vreau doar să am o viață confortabilă” sau „Nu vreau decât atât cât să fiu fericit”, trebuie să înțelegi o idee esențială:

Să pui limite în legătură cu gradul de succes pe care îl dorești reprezintă o încălcare în sine a „Regulii 10X”. Atunci când oamenii încep să pună limite în privința gradului de succes pe care și-l doresc, te asigur că vor reduce și numărul de pași necesari pentru a obține succesul și vor eșua lamentabil să facă ceea ce este nevoie pentru a-l menține.

Grant Cardone mărturisește că a trăit aceste sentimente contradictorii și a înțeles că aia nu era libertate, nu era viața pe care și-o dorea. Așadar, în Regula 10X acesta dezvăluie concret și realizabil modul în care să obții libertatea, pentru tine și pentru familia ta.

Înainte să îți spui: „Nu am nevoie să ating un nivel extraordinar al succesului” sau „succesul nu este totul” sau „Nu vreau decât să fiu fericit” sau orice altceva ți-ai mai spune, probabil chiar în acest moment, înțelege un lucru: pentru a ajunge la următorul nivel, indiferent despre ce e vorba, trebuie să gândești și să acționezi total diferit față de modul în care ai acționat până în acel moment. Nu poți să treci la următoarea fază a unui proiect fără o perspectivă mai amplă, fără să apeși mai mult pedala de accelerație și fără mai mulți cai putere. Gândurile și acțiunile tale sunt motivul pentru care te afli unde ești acum.

➡ O carte care îți va spori încrederea în tine;
➡ O carte care îți va elimina îndoielile, care îți va anima viața, visurile și obiectivele;
➡ O lectură despre cum să-ți creezi viața, distrându-te și făcând ceea ce îți place;
➡ O carte care îți spune CONCRET ce să faci ca să reușești!

Grant Cardone este speaker de renume internațional pe probleme de leadership, investiții imobiliare, antreprenoriat, social media și finanțe și trainerul nr. 1 în lume în materie de vânzări și social media. Cele 4 companii private pe care le deține obțin venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari.

20% REDUCERE atât la cartea tiparită, cât și la audiobook-ul REGULA 10X: SINGURA DIFERENȚĂ DINTRE SUCCES ȘI EȘEC

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile