Smarter_way_USA

Fătălăul Dan Barna anunță că USR nu susține PNL-ul pentru a intra la guvernarea României. El vrea ciolanul, nu aiureli de genu …

15/10/2019 | Politica | 883 views

Aseara Ion Stelian, deputat USR, o fiinta ceva mai cerebrala decat fatalaul de Barna, a propus intr-un grup intern ca USR ar trebui sa fie gata de intrare la guvernare, dupa care repede a sarit fatalaul Barna (fatalau din toate punctele de vedere) si a declarat ca va veni seara cu o declaratie.

Astazi a venit si declaratia fatalaului Barna in care spune ca nu vrea sa guverneze impreuna cu PNL-ul si ca vor anticipate si etc (adica aceleasi cretinisme pe car ele behaie pentru ca da bine la cretini si prosti ca vezi domne’ el taie si spinteca … spinteca pe dracu sa-l scarpine de ipocrit).

Ce trebuie sa intelegem noi de aici ?

Tot au aparut discutii pe internet ca e o prostie ca OPOZITIA sa isi dea i cap! Asa este! Si dupa cum puteti vedea si ati vazut, PNL-ul a incercat de nenumarate ori prin Klaus Iohannis sa ajunga la un numitor comun cu USR-ul pentru a se unii intr-o opozitie unita impotriva PSD-ului si pentru a face tara asta sa se dezvolte si sa nu ne maiducem dracu cu totii. Ei bine, USR-ul, de fiecare data, de necopti ce sunt au refuzat, iar electoratul lor, ala la fel de necopt la minte, habar neavand de orice de pe lumea asta, au strigat sus si tare ca asa e cel mai bine, fara cooperare spunand ca nu au ce sa se alieze cu PNL-ul fiindca de la pnl doar hotie si coruptie au de invatat (fi-mi-ar scarba, ca si cum in USR ar fi biserica ortodoxa+catolica = LOVE).

Fiecare intelege ce vrea si dupa cum il duce capu, INSA, mie personal nu imi spune nimic altceva decat ce mi-a inspirat USR-ul prin Dan Barna inca de dinainte de alegerile din 26 mai si anume ca astia sunt necopti la minte, ca ii doare efectiv in cot de tara asta si ca tot ce vor ei de fapt si de drept e sa fie ei la putere pe acelasi sistem ca PSD-ul.

Oameni buni … tara asta, Romania, in situatia in care se afla, SINGURA ei sansa sa isi revina si sa se dezvolte este sa aiba ca lideri persoane INTEGRE, cu caracter si coloana vertebrala, si care sa fie HOTARATI sa ia situatia in serios si sa treaca la treaba INDIFERENT de cat de greu este!

O atitudine ipocrita si ticalosasa precum cea a USR-ului in care sa isi prosteasca electoratul (ca si acum ar mai fi nevoie) ca vei domne’ ei nu vor sa preia guvernrea acum si sa lase un alt guvern sa ia greul si sa dea lor (USR-ului) totul de’a gata, daca se poate sa le dea o tara cu o economie precum a Americii care sa poata fi condusa si de un prost ca Barna si sa iasa ei viteji ca au rezolvat cazul!

Nu oameni buni, astfel de mentalitati USR-iste de fatalai vor duce tara si mai adand in. rahat si se va alege praful de tot, mai ceva decat ce a facut PSD-ul!

Stiu, tara asta ar merita sa se aleaga praful de tot fiindca romanii nu invata din greseli si vor tot timpul sa schimbe oamenii fara sa isi dea seama ca de fapt si de drept raman cu aceeasi Marie cu alta palarie si vor spune ceva de genu “Uite ma … cine s-ar fi gandit ca si tinerii astia au ajuns la fel ca toti!”

Daca vreti o tara normala si in continua dezvoltare, schimbati sistemul politic! Schimbati mentalitatea politicienilor! Schimbati modul de a se face politica! Nu mai acceptati fatalai care nu sunt in stare sa ia situatia in piept si sa treaca la treaba indiferent de greutati si cu riscul de a lua masuri nepopulare pentru binele tarii !

Cat despre “lovitura” dezvaluirilor de la Rise Project nu am ce sa spun decat ca e ceva ce orice om cu minim 2 neuroni in cap trebuia sa o stie deja … Cine credea ca e mana lui dumnezo fătălăul asta e prost gramada!

Pana una alta, ramane cum am stabilit! Partidul National Liberal (PNL) este singura varianta sanatoasa si competenta pentru Romania in acest moment si sunt ferm convins ca vor face treaba buna, ca vor castiga atat alegerile prezidentiale din noiembrie cat si cele locale de anul viitor!

Iar Dan Barna, fatalaul, probabil dupa muia de la alegerile din noiembrie va fi inlaturat de la presedentia USR-ului si poate-poate, daca isi vor pune un lider sanatos la cap si isi vor schimba mentalitatea de obsedati de ciolan ca PSD-ul, vom putea spune ca USR-ul poate deveni o varianta de luat in calcul pe viitor.

#fărăfătălăiînfuncțiipublice #vremlideri #vrempoliticăfărăfătălăi

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile