Smarter_way_USA

Lista companiilor de pe Wall-Street ce vor avea raportările financiare in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2019

28/10/2019 | #earningsreport, #TradingDay | 178 views

Buuuuun asa, va prezint mai jos companiile de pe Wall Street ce au avut si vor avea raportarile financiare saptamana aceasta. Dupa cum vedeti va fi o saptamana taaaare interesanta cu raportari numa bune de facut niste bani!

Personal mi se par foarte interesante si voi investi pe baza raportarilor financiare in urmatoarele companii: Apple, Beyond Meat, AMD, Facebook, Alphabet (Google), Alibaba, MasterCard, Abbvie, ExxonMobil, Chevron, Starbucks.

Am asteptari de rezultate bune la majoritatea companiilor. Este o perioada buna, scandalul SUA-China s-a mai potolit, economiamerge destul de ok iar optimismul inca se simte in piata. Voi fi atent insa la fiecare companie in premarket si atfermarket sa fiu la curent cu toate stirile ce vor aparea intre timp, insa in conditii normale, sunt optimist cu privire la aceasta saptamana!

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2Guy5EN si https://goo.gl/Qd5kxg

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. Nu sunt răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii.

Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite sunt riscante.

Pierderile pot depăși marja blocată. Aproximativ 80% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile