Smarter_way_USA

Are oare nevoie Klaus Iohannis și PNL de dezbateri prezidențiale sau de trecut la treabă? Hai să analizăm puțin situația!

08/11/2019 | Politica | 1,009 views

Dacă e să nu prea înțeleg ceva absolut deloc la strategia de campanie electorala a lui Klaus Iohannis, ar fi motivul pentru care nu participa la dezbateri si MAI MULT DE ATAT, de ce nu le propune CHIAR EL!

Unii spun ca se teme de vreo greseala sau de ceva ce l-ar putea incurca. Ei bine, de ce nu se gandeste ca la ORICE dezbatere se face ping-pong cu kix-urile ? Da el unu, altul da alt kix dupa care el poate PROVOCA nenumarate kixuri adversarilor lui si tot asa.

Sa ne aducem aminte de de dezbaterea dintre Klaus Iohannis cu Victor Ponta unde Iohannis, asa domol cum e el l-a facut harcea parcea pe Victoras ceea ce trebuie sa recunoastem ca e o mare performanta fiinca Victoras e maaare ticalos si nu e treaba usoara sa-l faci praf. Aduceti-va aminte cum Ponta s-a gandit el asa in capu lui ipocrit si fake (la fel ca alui Barna) la ce replica ar putea da, si si-a adus aminte deo replica din filmul House of Cards si a ales, evident, cea mai scarboasa si mai ipocrita replica din tot filmul ala si anume aia cand Kevin Spacey il pune pe adversarul lui sa ii ceara scuze (imi vine sa vars) sotiei lui pentru nu stiu ce cretinism. Genu asta de abordarear putea sa o aiba si Dan Barna intr-o dezbatere cu Iohannis ca e la fel de fake, ipocrit si fatalau si Barna. Sa iti bati sotiain treburile tale sau pisica sau cetelusul. treaba de fatalau facuta ca sa dea bine pe stil la prosti si cretini si sigur-sigur nu duce la ceva bun pe viitor o astfel de atitudine!

  • Acum de cine i-ar putea fi frica ? Eu unu cred ca cea mai faina dezbatere ar fi intre Iohannis si Paleologu. CU SIGURANTA ar fi o dezbatere constructiva, decenta si cu mult mai multe avantaje decat dezavantaje pebtru AMANDOI.
  • Ii este frica de Dan Barna ? Poi o dezbatere cu Dan Barna nu ar trebui sa fie absolut deloc complicata pentru ca Barna e genu de politician fake, fătălău, ticalos si ipocrit asadar tot ce trebuie sa faca e sa stea relaxat si sa loveasca la slabiciunile prostului, nimic mai mult, nimic mai putin. Barna in loc sa se concentreze pe el si pe atuurile lui, el se concentreaza EXCLUSIV pe dat bine pe sticla, pe gandit la tehnici de prostit pe prosti, asadar, odata ce ii atingi EGO-ul e un om mort. Si e foarte periculos sa dai putere unor astfel de forme de viata (vezi cazul Dragnea).
  • Ii este frica de Kelemen Hunor ? Pistol cu apa … Tot ce trebuie sa faca e sa invete de la Basescu cum se pune problema despre autonomie si minoritati. Electoratul (majoritar vorbind) sigur-sigir va aprecia si va avea niste puncte in plus.
  • Ii este frica de Mircea Diaconu ? Ce naiba ar putea fi ingrijorator la o astfel de dezbatere ? Diaconu s-a bagat in ceva unde nu-si are rostu si poti sa il minimizezi in țâșpe miliarde de feluri. Dar, DA, la alegeei Diaconu are sanse sa stranga multe procente. Motivele sunt cam la fel ca la Viorica si la Barna si anume EMPATIA cretinoida a romanilor care nu se obosesc sa gandeasca si se bazeaza doar pe emotii. DA, suntem un popor slab la capitolul acesta.
  • Ii este frica de Cumpanasu ? Aici as intelefe fiindca te poti trezi ca ori lesini de ras, ori ramai cu mana blocata de frunte de la atat luat de cap din cauza scelerarii personajului. Dar de pierdut n-ar avea ce sa piarda.
  • Se teama de Ramona aia emancipata ? Trebuie doar sa o intrebe care e treaba cu Rusia si cu NATO … si de aici alte derivate. Foarte simplu.
  • Se teama de Viorica Dancila ? Aici deja nici nu cred ca trebuie sa mai spun nimic. Dancila are electoratul PSD-ului asadar Iohannis nu prea ar avea nici de castigat nici de pierdut.

Electoratul lui Klaus Iohannis e unu care e foarte unit si foarte devotat. Nu si-l va pierde fiindca.

Problema este ca sunt FOARTE MULTI romani atat din Romania cat si din Diaspora, si printre ei ma includ si eu, care am vrea sa vedem un LIDER in presedinte nostru care sa fie deschis la orixe dezbatere, discutie sau implicare no metter what si cu toate riscurile, si probabil multi vor vota luand in considerare si aspectele astea.

Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca nici nu prea e rost de prea multe dezbateri in situatia actuala.

Klaus Iohannis a dovedit ca sunt cea mai buna varianta in situatia actuala pentru alegeeile prezidentiale. Omul este vazut foarte bine vazut in relatiile externe, iar pentru situatia actuala din Romania este un lider care ofera stabilitatea si liniatea romanilor (aia care INTELEG fisa postului al unui presedinte de tara si nu o confunda cu cea a premierului). Deci, parerea mea este ca Klaus Iohannis este cea mai buna varianta.

Amu … vorba lui bunicamea: “mancam ce-avem, nu mai tat comenta”, pe aatia ii avem cu astia defilam. Ne vedem duminica la alegeri. Sa castige cel mai bun, mai experimentat, mai potrivit si sa speram la un viitor mai bun!

Numa bine, rau la nime !

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile