Smarter_way_USA

Cursuri și ghiduri de investiții – De unde înveți să investești ?

28/12/2019 | Bursa & Investitii | 22,162 views

Investitile la bursa reprezinta pentru unii o sursa de venit profitabila, in timp ce pentru altii ramane un domeniu cu multe necunoscute.

Pe aceasta pagina va voi prezenta o lista de cursuri de investitii pe care vi le recomand sa le accesati.

Sunt foarte profesional facute insa pe intelesul tuturor, fiind astfel utile atat investitorilor la inceput de drum cat si investitorilor mai avansati care vor sa isi perfectioneze strategiile investitionale.

Vrei să devi investitor la bursă ?
Platforme recomandate: eToro, CAPITAL si Trading212

Iti recomand sa iti faci cont pe toate cele 3 platforme si sa alegi ce e mai bun pentru tine. Vei primi direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!

Sunt incantat sa va anunt ca astazi am lansat impreuna cu XTB Romania un ghid de investitii la bursa, care este, zic eu, foarte util pentru a porni cu dreptul in domeniul investitilor la bursa. Află răspunsul pentru următoarele întrebări:

  • Cum investim în acțiuni?
  • Diversificarea portofoliului de investiții
  • Top 3 greșeli făcute de investitorii în acțiuni
  • Tips & tricks pentru investitorii în acțiuni

Descarcă Ghid-ul de investiți la bursă accesând acest link!

“Succes în finanțe personale și investiții pasive”

Programul de 12 săptămâni este un program inspirat din interacțiunea cu participanții cursurilor noastre live de investiții, în cadrul cărora am observat că, oricât de mult am încerca noi să livrăm în cele 12-13 ore de curs, pentru majoritatea celor care își doreau să aplice tehnicile de investiții învățate, era nevoie de un program mai amplu și de durată pentru a învăța bazele investițiilor pas cu pas și a le aplica pas cu pas.

Era nevoie de un program în care participanții să își însușească cunoștințe și abilități practice absolut necesare pentru a investi cu succes, cum ar fi citirea și înțelegerea informațiilor primare ale instrumentelor financiare (situații financiare, prospect de emisiune, grafice etc.), operarea pe platformele de tranzacționare (pe piețele internaționale și pe piața din România), tehnicile de management al banilor și al riscului și multe alte cunoștințe și abilități absolut necesare pentru a intra cu succes în lumea investițiilor.

Comanda cursul: “Succes în finanțe personale și investiții pasive”

10 pași prin care să înțelegi cum se fac investițiile la bursă

Trăim vremuri interesante, iar o vorbă înțeleaptă spune că pe criză se fac cei mai mulți bani. Pregătește-te pentru momentul în care va trebui să fii pregătit! – Este mesajul pe care îl transmit oamenilor, în ultimii 2 ani în sedințele de coaching financiar și la întâlnirile Timinvest.

O dată cu aceste mișcări ample de pe burse sunt asaltat cu întrebări din partea oamenilor care se gândesc să investească și nu știu de unde să înceapă. De aceea am grupat sub forma unui curs format din 10 emailuri, cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului în ședințele de coaching, mesaje la articolele scrise precum și în testimonialele de la Timinvest.

Dacă te gândești cum să investești la bursă dar nu știi de unde să începi, am pentru tine următoarea recomandare și singura de altfel: investește mai întâi în educația ta, pentru că îți va aduce cel mai bun randament.

Înscrie-te acum la curs, ca să îți clarifici lucrurile de bază. Nu face greșeli de începător prin care să-ți pierzi banii economisiți, încercând să investești în ceva ce nu înțelegi. Lucrurile se miscă cu o viteză amețitoare și de aceea pe timp de criză, viteza de reacție este esențială!

Cum se desfășoară cursul

În fiecare dimineață, timp de 10 zile, primești de la mine un email care are ca scop clarificarea acelor termeni care sunt esențiali și pe care trebuie să îi știi cu ochii închiși înainte să bagi vreun leu în contul de tranzacționare. Fiecare email conține explicații pe scurt, precum și resurse suplimentare pentru a aprofunda acel subiect.

Cursul este structurat după cum urmează:

1. În ce poți să investești la bursă
Care sunt acele instumente la îndemâna tuturor prin care putem să ne creem o sursă de venit pasiv.
2. Psihologie investițională
Care sunt emoțiile care ne guvernează rezultatele și cum le folosim în favoarea noastră.
3. Cum îți alegi broker-ul și la ce să fii atent
Pași pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când îți alegi un broker, ca să nu îți creezi bătăi de cap suplimentare.
4. Trading, speculație, investiții pe termen lung
Care e strategia ta? Unde vrei să ajungi?
5. Cum și de unde poți să cumperi acțiuni la BVB
Ce sunt acțiunile, pe înțelesul tuturor și cum poți să beneficiezi de dividende.
6. Cum investești în acțiuni individuale, pe piețele străine
Cum te documentezi, la ce să fii atent și de unde cumperi acțiuni pe piețele străine.
7. La ce să fii atent atunci cănd cumperi obligațiuni corporative
Ce sunt obligațiunile, care sunt riscurile și beneficiile acestora.
8. Ce sunt ETF-urile și cum investești în ele
Dacă nu vrei să-ți bați capul cu analize, ETF-urile te ajută să îți pui investițiile pe pilot automat.
9. Investiții cu risc mare: CFD, Forex, mărfuri, metale prețioase
Cum să îți înmulțesti banii de 5x și să-i pierzi la fel de repede.
10. Cum investești în criptomonede și unde le păstrezi în siguranță
Cum îți securizezi investițiile în criptomonede, să nu fii chiar la voia sorții.

Vreau să mă înscriu la curs – click aici!

De departe, în perioada în care trăim, cei care economisesc și atât, pierd cel mai mult. Câștigători sunt cei care investesc în active reale: companii, acțiuni, imobiliare etc. și în educația proprie, care le permit să câștige mult mai mult în viitor.

Este o perioadă în care pur și simplu nu mai poți prospera pe termen lung, având un job obișnuit și economisind 10-15% pe care să îi pui în bancă. Astăzi ai nevoie de educație financiară la cel mai bun nivel.

Ai nevoie să știi cum să câștigi mai mulți bani (cum să deviezi acest flux continuu de bani printați și către tine), ai nevoie să redirectionezi mulți bani din ce câștigi înspre investiții, ai nevoie să investești în active generatoare de cashflow, în active la prețuri corecte, în active care au valoare intrinsecă mare, să jonglezi cu creditele și cu taxele etc.

În acest curs vom trece prin toate tipurile de investiții pe care poți să le faci pentru a genera randamente peste inflație: acțiuni, obligațiuni, imobiliare, mărfuri și alte active financiare. În acest curs te vom învăța cum să pui banii la treabă pentru a genera alți bani, bani care îți vor aduce timp și prosperitate pe termen lung.

Click aici pentru a te inscrie la Cursul de investitii pasive si active

Ai auzit de atâtea ori în jurul tău că “banii se fac greu”, că “banii nu cresc în copaci” sau că “banul tot la ban trage”. Probabil ești obosit deja de astfel de discuții și de problema banilor. Și totuși, vezi în jurul tău o mulțime de oameni care câștigă foarte mulți bani și care au o viață împlinită. Și te întrebi de fiecare dată ce fac acești oameni și tu nu reușești? Ce știu ei și tu nu știi? Ce au ei în plus și ție îți lipsește?

Știi care e principala diferență între oamenii prosperi și cei care se chinuie din punct de vedere financiar? Nu este vorba că unii au moștenit foarte mulți bani sau i-au câștigat la loterie. Nici măcar faptul că provin dintr-o familie bogată nu ar face foarte mare diferență.

În realitate este mult mai simplu. Totul pleacă de la convingerile tale despre bani. De la modul în care te raportezi tu la bani. Ce simți atunci când vorbești despre bani, cum te gândești la ei și cum îi gestionezi. Știai că în cadrul unui studiu realizat asupra a 866 de persoane, 90,65% dintre respondenți nu știau care sunt top 3 categorii pe care cheltuie cei mai mulți bani lunar? Ba mai mult, 84,3% dintre cei întrebați nu știau nici măcar ce sumă de bani cheltuie în medie în fiecare lună.

Iată cum funcționează programul!

La fiecare două zile, dimineața la ora 7, primești pe email de la mine, un exercițiu care conține întrebări de coaching. Exercițiile le faci pe foaie, astfel încât să fii sigur că ai confidențialitate maximă, iar dacă simți nevoia să împărtășești cu mine, eu sunt la un email distanță pe tot parcursul programului. Scrisul de mână este terapeutic iar cu ajutorul acestuia accesăm informații din subconștient. Recomandarea mea este să îți iei o agendă sau un caiet fain pe care să-ți fie drag să lucrezi. Timp de 60 de zile va fi prietenul tău cel mai bun.

Programul este gândit pentru oameni care nu au prea mult timp, astfel că 15-20 de minute de lucru, la 2 zile sunt suficiente. Exercițiile le primești pe emailuri numerotate ca să îți fie ușor să revi la ele.

Înscrie-te și construiește-ți o relație mai bună cu banii tăi în următoarele 60 de zile prin Cursul de crestere a prosperitatii!

Acest curs oferă o privire 360° asupra investițiilor în apartamente cu scopul închirierii. Abordarea cursului este extrem de practică, concentrându-se pe tips and tricks care maximizează randamentul investițiilor imobiliare.

În realizarea acestui curs și-au unit forțele doi dintre cei mai prezenti și competenți educatori financiari din România. S-au unit expertiza lui Bogdan în aria investițiilor imobiliare și dedicarea lui Valentin în a construi o comunitate puternică și de a-i sprijini pe membrii acesteia în drumul spre independență financiară. Motivația de a ține acest curs vine, în primul rând, dintr-o pură placere și dorință de a împărtăși informații ce îi vor ajuta și pe alți români să prospere financiar, utilizând domeniul investițiilor imobiliare.

Informațiile împartășite trec granița analizei financiare a investiției imobiliare, atingând și domeniul tehnic, astfel încât investiția să atingă potențialul maxim de randament pe termen lung. Un alt focus important al acestui curs este și simplificarea managementului investiției imobiliare, minimizând astfel timpul activ alocat pentru aceasta. Durata materialului video este de 14 ore și jumătate.

Click aici pentru ate inscrie la Cursul de investitii imobiliare

Pachetul Traderului – Ghidul tău complet de tranzacționare pe piețele financiare

Ceea ce îi atrage pe tinerii dornici de succes, în ce privește bursa și investirea banilor în acțiuni, sunt banii rapizi și un câștig ușor. Însă, există multe frâne pe care, dacă nu reușiți să le evitați, participarea la bursă poate fi foarte scurtă.

Citiți care sunt cele 10 reguli de bază pentru investiția la bursă pe care ar trebui să le cunoască în primul rând începătorii în această activitate, dar și investitorii la bursă cu experiență. Iata ce conține Pachetul Traderului:

  • 6 e-Book-uri gratuite despre tranzacționarea instrumentelor derivate cu suport pe Mărfuri, Indici, Forex și Monede Virtuale și despre modul de aplicare practică a analizei tehnice și fundamentale
  • Tutoriale video și teste grilă în secțiunea Trading Academy
  • Cont DEMO xStation cu fonduri virtuale pentru testarea practică a strategiilor tale de tranzacționare pe fiecare tip de instrument financiar
  • Cartea Profesioniștii riscului – perspective ale investitorilor asupra piețelor valutare și nu numai

Primeste pachetul traderului accesand acest link!

Strategii de tranzacționare – Overbalance și Ichimoku

  • Cum definim tehnicile de tranzacționare Overbalance și Ichimoku
  • Care este modalitatea corectă de aplicare a celor două strategii
  • Care sunt parametrii caracteristici acestor strategii și cum îi setăm pe grafice
  • Ce reacții ale pieței, indicate de cele două tehnici, ar trebui tratate drept semnale de tranzacționare

Ebook – Strategia Overbalance
Descarcă ebook-ul și aplică cele învățate pe un cont DEMO.

Ebook – Strategia Ichimoku
Deschide cont REAL și primești automat acest ebook.

Ofertă Trading Masterclass

Ți-am pregătit un Pachet Promoțional de Excepție! Ca urmare a evenimentului Online Trading Masterclass, susținut în luna mai de 10 cei mai importanți educatori financiari din România, am creat această ofertă ce cuprinde resurse educaționale și de analiză PREMIUM, precum:

  • Curs video despre piețele financiare în care este prezentată Tehnica MC de tranzacționare – material realizat de Analistul Șef al XTB România, Claudiu Cazacu
  • Acces la întregul curs Trading Masterclass alcătuit din 10 materiale video realizate de cei mai importanți educatori financiari din România.
  • Curs complet de trading: 4 materiale video înregistrate
  • Access la toate resursele educaționale și de analiză a piețelor financiare marca XTB

Acceseaza programul accesand acest link!

Îmbunătățește-ți relația cu banii în 60 de zile

Poate te întrebi de ce unii oameni par să își gestioneze mai bine resursele pe care le au și implicit să aibe rezultate mai bune, iar tu ai perioade când pur și simplu simți că te învârți într-un cerc. Sau poate că nu te mai întrebi nimic și iei toată această situație ca pe un fapt împlinit, ca pe ceva care ți-e scris.

Relația pe care o avem cu banii ne poate face viața mai ușoară sau, dimpotrivă, ne sabotează și în timp devine cel mai aprig dușman. Educația financiară nu e despre a deveni zgârcit ci mai degrabă despre a învăța cum să îți gestionezi eficient și echilibrat resursele de care dispui. Și când vorbim de resurse, nu ne referim doar la bani ci și la timp. Pentru că felul în care gestionăm banii ne afecteaza timpul.

La fiecare două zile, dimineața la ora 7, primești pe email de la mine, un exercițiu care conține întrebări de coaching. Exercițiile le faci pe foaie, astfel încât să fii sigur că ai confidențialitate maximă, iar dacă simți nevoia să împărtășești cu mine, eu sunt la un email distanță pe tot parcursul programului.

Scrisul de mână este terapeutic iar cu ajutorul acestuia accesăm informații din subconștient. Recomandarea mea este să îți iei o agendă sau un caiet fain pe care să-ți fie drag să lucrezi. Timp de 60 de zile va fi prietenul tău cel mai bun. Programul este gândit pentru oameni care nu au prea mult timp, astfel că 15-20 de minute de lucru, la 2 zile sunt suficiente. Exercițiile le primești pe emailuri numerotate ca să îți fie ușor să revi la ele.

Acceseaza programul accesand acest link!

Cum ne pregătim portofoliul investițional de următoarea criză finaniară

Specialiștii și autoritățile financiare din întreaga lume au încercat să răspundă la următoarele întrebări cheie:

  • Când va sosi următoarea criză financiară?
  • Care va fi motivul apariției acesteia?
  • Ca investitor, cum te poți pregăti?
  • În ce clase de active poți investi în timpul crizei?
  • Cine vor fi cei mai mari pierzători sau câștigători?

Acceseaza raportul accesand acest link!

Ghid de investiții în acțiuni locale și internaționale

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tehnici de tranzactionare pe cele mai importante piete financiare ale lumii?

Daca da, iti punem la dispozitie prin intermediul platformei XTB Online Trading cel mai nou Ghid de tranzactionare actiuni, ce isi propune a fi un material amplu si bine structurat, care ofera de la informatii referitoare la tipurile de investitori, la explicatiii cu privire la o serie de instrumente utile din analiza tehnica. Acest ghid cuprinde informații despre:

  • Cum poți investi în piețele internaționale
  • Modalități de investire: Day Trader, Swing Trader și Investitorul de Portofoliu
  • Analiza Fundamentală pentru investitorii în acțiuni
  • Instrumente utile de Analiză Tehnică
  • Screener avansat utilizat în identificarea acțiunilor

Acceseaza ghidul de investitii in actiuni accesand acest link!

Ghid de tranzacționare a CFD-urilor cu suport pe Monede Virtuale

Criptomonedele au fost de interes, pentru mult timp, doar pentru o comunitate restrânsă, dar au devenit din ce în ce mai populare în anii recenți. Acest aspect a apărut pe măsură ce acestea au început să devină din ce în ce mai utilizate în scopuri comerciale, precum monedele tradiționale fiat. Acest ghid cuprinde:

  • Modalitățile prin care poți specula fluctuațiile de preț ale monedelor virtuale
  • Posibilitatea tranzacționării atât pe piețe în creștere, cât și pe cele în scădere
  • Analiza tehnică aplicată pieței de monede virtuale (CFD)
  • Cele mai importante reguli în setarea unui ordin

Cum investești în Industria de Canabis?

Sectorul de cannabis terapeutic este intr-o foarte mare crestere si urmeaza sa fie legalizat in din ce in ce mai multe tari. Documentati-va cate boli pot fi tratate cu acest produs si va vati convinge singuri ! Se utilizeaza inclusiv tehnologia blockchain pentru prima data in industria canabisului medical ceea ce este WOW.

Pentru a investi si a fi alaturi de accest proces de succes acceseaza acest link pentru a afla mai multe detalii. Alege tehnologia ce va revolutiona domeniul medical. Descarcă raportul gratuit și află despre:

  • Cum și de ce a fost creată această nouă industrie
  • Care va fi evoluția acestei industrii
  • De ce investitorii consideră că acest sector are potențial
  • Ce este indicele “BITA Global Cannabis Giants”
  • USCANNA CFD, o alternativă la acțiunile tradiționale

Acceseaza ghidul de investitii in industria de canabis accesand acest link!

Descarcă ghid-ul gratuit de investiții în industria de Gaming

După apariția companiilor din sectorul de canabis și a monedelor digitale, investitorii caută următorul domeniu important, iar unii spun că acesta va fi sectorul de gaming si eSports. eSports – reprezintă o formă competitivă de utilizare a jocurilor video. Doi sau mai mulți jucători concurează în bătălii online multiplayer până când un câștigător este desemnat.

Descoperă noul GHID de investiții în sectorul de Gaming & eSports ce cuprinde următoarele:

  • Motivele pentru care această industrie merită atenția investitorilor
  • Cifrele din spatele acesteia
  • Modalitățile de a investi în acest sector
  • Diferențele dintre Acțiuni, CFD-uri și USGAME CFD
  • Modalitatea de a realiza prima tranzacție pe platforma de tranzacționare xStation

Acceseaza ghidul de investitii in industria de gaming accesand acest link!

Vrei să devi investitor la bursă ?
Platforme recomandate: eToro si Trading212

Iti recomand sa iti faci cont pe ambele platforme si sa alegi ce e mai bun pentru tine. Vei primi direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!


Ai nevoie de ajutor și vrei să fiu mentorul tău ? Contactează-mă!

Investitile la bursa reprezinta pentru unii o sursa de venit profitabila, in timp ce pentru altii ramane un domeniu cu multe necunoscute.

Cum incep tranzactionarea in piata de capital?
Ce servicii trebuie sa imi ofere firma de brokeraj?
Care sunt criteriile de selectie a intermediarului? 
De ce am nevoie ca sa incep investitii in piata de capital?
Cum aleg companiile in care sa investesc?
Cum aleg momentul in care sa investesc intr-o companie?

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul potrivit la aceste intrebari ?

Consultanta consta intr-o sedinta telefonica de 1-2 ore (daca vei avea nevoie de mai mult, nu este nici o problema, iti stau la dispozitie) in care te voi ajuta si asista pas cu pas cu:
  • alegerea brokerului
  • deschiderea contului de tranzactionare la bursa (atat cea romaneasca cat si cele internationale)
  • invatat pas cu pas cum se foloseste platforma
  • consultanta referitoare la cum alegi companiile in care sa investesti (la ce trebuie sa te uiti)
  • gasirea unei modalitati de management al banilor pentru a reusi luna de luna sa economisesti cat mai mult si pentru a evita cheltuielile nedorite,
  • cand trebuie sa cumperi
  • orice alta intrebare pe care o ai sau ma gandesc eu ca ai putea sa o ai
  • gasirea unui portofoliu personalizat potrivit bugetului tau si potrivit apetitului tau la risc astfel incat sa iti fie mai usor sa incepi sa investesti

Citeste si: De ce să apelezi la un consultant/coach înainte să începi să investești la bursă sau pentru a-ți gestiona mai eficient banii

Trimite-mi un mesaj prin formularul de mai jos sau scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro si vom gasi impreuna cea mai buna solutie!
=

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar sau broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu. Ceea ce vei decide sa faci in urma consultantei pe care ti-o voi oferii, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri unde iti vei deschide contul de tranzactionare.

“This section only applies for BUCHAREST STOCK EXCHANGE and only for companies in ROMANIA and for brokers from ROMANIA”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile