Smarter_way_USA

#șîeu: Raed Arafat către Ștefan Mandachi: ”Unde sunteți? Unde trebuie să ajung?”

15/12/2019 | Imi place | 1,117 views

Ce va spuneam zilele trecute de Arafat ca e obsedat de munca lui, ca e o valoare asta la un om si ca e OM DE ACTIUNE nu fatalau bun la papagal/vorbaraie ca altii … Uite ca mai am unu care a observat pe pielea lui treaba asta la Arafat si anume Stefan Mandachi!

Va las aici partea ESENTIALA din postarea lui Stefan care imi place MAXIM dupa care mai jos o puteti citi toata postarea ca sa intelegeti si mai bine contextul.

“Prin aprilie, îl rog tacticos printr-un sms stufos pe Arafat să accepte un interviu, că e un film despre autostrăzi, victime, bla bla. Mi-a scris atât: ”Unde sunteti? Unde trebuie să ajung?”

Cam asta e acțiune. Nu vorbărie. Când a spus că vine la filmare, apăi a venit. Fără floricele și alte scheme. (Chiar dacă interviul avea loc într-o fabrică părăsită, fără geamuri).

P.S.: Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie. Și cred că ar fi bătaie printre antreprenori pentru un om ca el. Pe bani muult mai mulți și stres muult mai puțin. Ia întrebați-i pe patroni. Chiar și pe ăia care simt că Arafat nu mai e la modă deloc.”

PS: Evident, ca sa poti sa spui ce a spus Mandachi, trebuie sa fii la randul tau un om de actiune si cu coloana vertebrala. Daca esti lepra ce stai toata ziua in fotoliu si ragai a mici si bere, e normal sa ceri doar demisii, schimbari, oameni noi si alte cacaturi de genu dupa care sa te plangi, tot ca o lepra ca nu mai ai oameni calificati in tara asta.

Multumesc Stefan in numele celor ce suntem adepti ai actiunii si al faptelor si pentru ca ti-ai asumat riscul de a fi terfelit ca il arati ca un exemplu bun pe “monstrul” (ca sa ma exprim elegant” Arafat macar pentru acest lucru RAR intalnit in tara asta si anume ideea e actiune nu vorbarie.

Gasiti intreaga postare a lui Stefan Mandachi aici:

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile