Smarter_way_USA

I-a liniștit Trump cu totul acum pe iranieni sau a băgat America într-un război ?

03/01/2020 | Lume nebuna | 2,088 views

Mno bun … generalul iranian Soleimani a fost ucis astazi de catre SUA prin ordinul lui Donald Trump iar Teheranul decretează 3 zile de doliu national si promite “razbunare”.

Acum intrebarea care se pune este: I-a linistit Trump cu totul acum pe iranieni sau a bagat America intr-un razboi ?

Personal sunt convins ca interesele sunt foarte mari, pretul petrolului deja a crescut azi 4% si un lucru e sigur. America pentru a-si pastra suprematia economica trebuie sa ia anumite masuri unde EVIDENT, ca in orice business, cineva castiga iar cineva pierde si evident chiar si cu riscul de victime colaterale.

Stiu, e foarte trendy si observ oligofrenismul asta foarte raspandit pe facebook cu aratatul cu degetul ca ce nebun/prost/monstru e Trump INSA v-as reaminti ca sunteti ROMANI care INTOTDEAUNA a fost o tara care nu a stiut sa atace sau sa cucereasca ci doar sa inghita, sa se lipeasca de cineva sau sa se vanda pe nimic.

Puterea si suprematia economica nu vine cu rugaciuni si povesti si flower power ci cu barbatie si sacrificii.

De asemenea sunt convins ca “amenintarea” Teheranului a fost facuta doar pentru a arata cetatenilor iranieni ca se vor razbuna. Insa iranieni stiu foarte bine cat de mica o au in comparatie cu America si ca la primul atac, Iranul ar fi PA!

Stiu, subiectele de genu asta cu razboaie, atacuri si chestii dragute de genu, NU SUNT subiecte de purtat pe facebook unde isi dau cu parerea tot felul de pasarici masculine si sclifosite feminine care se oripileaza ca “vai de mine ce s-a putut intampla” asadar am zis sa va repet ce v-am tot spus de vreo 3 ani si anume ca America, pentru a creste si chiar si pentru a se mentine pe locul 1, trebuie sa faca multe sacrificii chiar si de genu asta si doar un nebun ca Trump isi poate asuma aceasta responsabilitate. Un fatalau sigur-sigur s-ar fi concentrat sa dea bine pe sticla in fata la cretini si prosti (aia multi adica) care ar vrea doar liniste dupa care sa se planga cum i s-a vandut tara si cum nimeni n-a facut nimic.

Si DA, v-am scris cele de mai sus, constient fiind ca inclusiv ROMANIA este si probabil va mai fi multa vreme o vaca de muls la fel cum va fi Iranul, chiar daca Romania va fi mulsa mult mai tandru si mai dragalas si cu vorba buna si cu preludiu ca sa nu doara atat de tare penetrarea.

Romanii deocamdata nu sunt in stare sa ceara unirea Republicii Moldova cu Romania de teama ca ne va ataca bau bau sau ceva de genu. Asadar nu va asteptati sa inteleaga vreun roman ce face America in Iran.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile