Smarter_way_USA

Moise Guran intră în pollitică! Interesul poartă fesul, dar să fie primit, zic!

16/01/2020 | Politica | 1,401 views

eh … din 2015 si-a mai schimbat si el parerea, au aparut noi oportunitati. Pe toti care isi lasa meseria de jurnalisti ii detesta daca se baga in politica dar acum culmea pe el nu se detesta daca face asta :))))))

Stiti cum e asta ? 😂 E la fel cum spun manelistii aia care cand se distreaza pe manele spun ca le place, dar dupa ce nu mai au bani sau imbatranesc sau se simt mai vai steaua lor, brusc detesta manelele si pe cei ce se distreazape muzica respectiva … adica nu din convingere ci strict din egoism sau ipocrizie.

Va las aici un citat de la Warren Buffett, CEO la Berkshire Hathaway avea o vorba: “Căutăm trei lucruri la o persoană: inteligență, energie și integritate. Dacă nu îl au pe ultimul, nu te mai deranja cu primele două.”

A nu se intelege ca il judec pe Moise Guran pentru treaba asta, bine, recunosc ca mi-e scarba, fiindca e ipocrizie si prostie sa spui ca detesti jurnalisti care intra in politica cand nu stii niciodata daca ti se va ivi si tie oportunitatea fiindca ita, chiar si tie ti se poate intampla! Mai bine taci dracu din gura ca nu i-a cerut nimeni parerea in 2015 daca detesta sau nu pe cineva care din jurnalism trece la politica!

Sa treci de la jurnalism la politica sau de la politica la jurnalism nu e nimic rau in asta !!! BRAVO lui ca se baga in politica, chiar si in USR !!! Important e ce va face in politica sau jurnalism !!! Iar daca porneste cu o ipocrizie, CREDIBILITATEA scade la fel de BRUSC cum si-a schimbat el parerea despreacest lucru!

Asadar, pe final vreau sa spun ca ma bucur pentru ca intra Moise Guran in politica, DAAAR in acelasi timp, IPOCRIZA ma face saam multe rezerve cu privire la INTEGRITATEA lui ca om/politician/jurnalism, etc si am mari motive sa cred ca exista o MARE posibilitate ca Moise Guran sa devina la fel de ipocrit precum cei din PSD cu care am fost obisnuiti si ne-au aratat de ce sun in stare!

A si zis in conferinta de presa ca ii respecta pe cei de la PNL doar ca na, mediatic vorbind, in USRPLUS ar avea interes mai mare. Ce mi-ar place pentru el, fiindca nu e prost ou, e chiar ok, mi-ar place mai mult sa il vad in PLUS unde vad mai multi oameni capabili care impreuna pot da un exemplu bun in reformarea politicii romanesti. USR, iii inca e vai steaua lor!

Noi ca cetatenti ai acestei tari dacavrei sa schimbam sistemul politic din Romania trebuie sa schimbam MODUL de a se face politica si nu oamenii fiindca oamenii se vor adapta la cerinte. Pana si PSD-ul daca PNL si USRPLUS vor face treaba buna, va trebui si ei sa se reformeze pentru a mai avea vreodata sansa la guvernare. Daca nu schimbam modul de a se face politica, degeaba aducem oameni NOI fiindca iata, lupul isi schimba parul dar naravul ba!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile