Smarter_way_USA

#tradingday: In ce investesc azi 29 ianuarie 2019

29/01/2020 | #TradingDay | 888 views

Ce pronostic aveti pentru raportarile din seara asta de la TESLA ? Bune sau mai putin bune ? (rele sunt slabe sanse sa fie) Si cam cat va ganditi ca ar putea creste ? Iar in cazul in care sunt mai putin bune, cam care credeti ca ar fi scaderea temporara ? Eu anticipez o volatilitate de cel putin plus minus 8% indiferent de rezultate asadar aveti grija cei ce sunteti pe levier si nebunii sa va protejati.

Tot in aceasta seara, pe langa raportarile de la TESLA, sunt e urmarit si raportarile de la Microsoft, Paypal, Lam Research si Facebook care foarte probabil vor raporta peste asteptari.

Am adaugat astazi si Lam Research in portofoliu datorita faptului ca daca toti producatorii de smartphone au raportat cresteri ale vanzarilor, teoretic si Lam Research care este producaor foarte mare de chipuri si semiconductori pentru smartphone si electronice ar trebui sa fi avut vanzari pe masura … Sa speram ca am anticipat bine :)

Cei ce nu aveti cont extern de tranzactionare puteti folosi platforma https://bit.ly/2TKvVa0

La cererea publicului, in 30 ianuarie dupa cum va spuneam zilele trecute vor avea raportarile Amazon, Visa, Biogen, Coca Cola, UPS, Altria, Verizon si fondul de investitii Blackstone.

Personal pentru maine am intrat pe Amazon fiindca ma astept la rezultate peste asteptari mai ales pentru Black Friday care a fot cel mai cel din istoria lor, Visa fiindca au anuntat deja anumite stiri pozitive referitoare la numarul de carduri intermediate plus o investitie destul de mare intr-un startup de fintech ceea ce clar e investitie de viitor, Biogen fiindca sectorul de bio technologie mi se pare un domeniu clar de viitor asadar vreau sa fiu acolo (observ ca si analistii sunt optimisti cu privire la ei) si BlackStone fiindca in ultima perioada piata a mers foarte bine si sunt convins ca administratorii de fond au performat cel ptin la fel de bine ca in cazul Black Rock.

La Coca Cola, chiar daca ma astept la rezultate bunicele, nu cred ca va fi mare crestere pe ea ca sa merite oboseala, insa pe termen lung merita avuta in portofoliu fara dar si poate. (Posibil sa imi para rau ca nu am luat, dar na … nu le poti avea pe toate).

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile