Smarter_way_USA

Un răspuns excelent din partea unui jurnalist de la SkyNews Australia către tinerii care au protestat recent pentru climă:

04/01/2020 | Lume nebuna | 212,702 views

Un răspuns excelent din partea unui jurnalist de la SkyNews Australia către tinerii care au protestat recent pentru climă:

„Sunteți prima generație care a cerut aer condiționat în fiecare clasă ; lecțiile voastre sunt toate făcute pe PC/laptop ; aveți televizor în fiecare cameră; petreceţi toată ziua folosind mijloace electronice; majoritatea mergeţi la şcoală în auto în loc să mergeți in transport public..sunteţi cel mai mare consumator de bunuri de larg consum din istorie, cumpărând continuu cele mai scumpe haine pentru a fi „la modă”; protestul vostru este anunțat prin mijloace digitale și electronice….

Înainte de a protesta, opriți aerul condiționat, mergeți la școală pe jos, opriți telefoanele și citiți o carte, făceți-vă un sandwich în loc să cumpărați mâncare ambalată.

Nimic din toate acestea nu se va întâmpla, pentru că sunteţi egoişti , prost educaţi şi manipulaţi de oameni care vă folosesc, şi vă conving…. că acest protest este o cauză nobilă……..şi între timp, voi vă bucuraţi de cel mai sălbatic lux occidental.”

Treziți-vă, maturizați-vă și închideți gura. Informați-vă despre fapte…. înainte de a protesta ….

Citeste si: Cele mai bune 200 de sfaturi despre cum să economisești mai ușor și mai eficient

Va mai las mai jos inca una buna despre cretinismul in care ajunge planeta asta prostita in ultimul hal de politicieni cu anumite interese.

Uite cum o maimuta cu probleme mintale, in loc sa fie tratata si ajutata, ajunge sa fie ridicata in slavi fara ca oamenii sa isi dea seama ca de fapt si de drept fac rau atat acestei fete cat si noilor generatii care vor creste slab, ipocrit si care vor tot timpul totul de-a gata fara ca ei sa faca ceva!

Mi-e scarba si e trist ce se intampla! Foarte trist !

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile