Smarter_way_USA

Consecintele lipsei respectului față de autorități și ideea armatei obligatorii!

10/03/2020 | Lume nebuna | 844 views

M-am tot gandit zilele astea la diferentele intre respectul oamenilor din tarile civilizate fata de cel din Romania cu privire la ceea ce AUTORITATILE le cer cetatenilor !

Vad mesajul ala care apare la orice post de televiziune din ora in ora de la minister cu metode de prevenire a infectarii si chestii de genu. Am primit mesaje de la prieteni ca fix la fel sunt si in alte tari.

Diferenta e ca acolo oamneii le iau in serios ! La noi, romanii se uita si spun “Bine ma, sa ma scuteasca guvernu de sfaturi ca m-am lamurit de ei!” DAAAAAR cand vad mesajul in alte tari il dau ca exemplu ca uite ce tara civilizata chiar daca e fix acelasi mesaj !!!!!

JUR ca daca as fi la conducerea tarii as pune armata OBLIGATORIE minim 6 luni de zile pentru orice om sub 30-40 de ani !!! Asa poate o sa invete si romanu ce inseamna sa respecti o conducere si sa invete dracu sa fie ordonat in caz de situatii de criza !!!

ALTFEL, o sa avem vesnic doar oameni flower power si fatalai care asteapta ca ALTII sa le rezolve problemele iar cand se intampla nasoale tot ce au in cap e sa caute vinovati !!!

Asta e CIVILIZATIA de CACAT facuta pe baza de democratie inteleasa extrem PROST si IPOCRIT!

Mi se pare fabulos cata lume il desconsidera pe Raed Arafat si pe alti oameni cu experienta imensa! Incredibil in ce tara am ajuns sa traiesc …

Stau si ma gandesc, daca acum cateva luni ar fi fost data afara Raed Arafat, daca ne descurcam noi cu oameni noi si aer proaspat si nou in situatii de criza precum asta cu virusul lu’ peste.

Adica oare aerul proaspat si nou care era preocupat de salvarea planetei de pastic si poluare si cretinisme de genu, daca ar fi in stare sa se organizeze intr-o situatie de astfel de anvergura SAAAAAU daca acesti cretinei ar fi spus la fel ca fatalaul Barna cand a zis “Iesirea Romaniei din criza nu e in mandatul USR” si daca ar fi spus la fel ca treaba cu acest virus nu e responsabilitatea lor si sa o rezolve cine a creat-o.

Voi ce spuneti ? Sunteti de acord sau sunteti cretini pe sistemu “Nu poti stii pana nu ii pui la treaba!” (doamne cat de des am auzit cretinismul asta si doamne in ce tavaleala in chinuri i-am vazut dupa si tot nu s-au invatat minte. ei vor vesnic schimbare, si dupa ce vine unu nou INSTANT il vrea schimbat!) … Fi-mi-ar scarba!

Ma bucur ca avem INCA oameni CU EXPERIENTA in functii cheie pentru gasirea de solutii in astfel de situatii!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile