Smarter_way_USA

Orice scadere, e de fapt, o noua și mult mai bună oportunitate de a investi mai ieftin !

12/03/2020 | Diverse | 1,985 views

Cu toata nebunie asta am tot uitat sa imi fac timpsa va vorbesc si VOUA, dragii mei investitori la bursa :) Va scriu aceasta postare sa va REAMINTESC ca orice crestere si orice scade nu dureaza o eternitate. Noi barbatii stim foarte bine ca ce creste mai si scade :)

Situatia asta cu coronavirusul e una ce a dus la scaderi destul de mari la bursa si care probabil inca vor continua o perioada, dar NU UITATI ca la un moment dat se va opri!

DA, vor mai continua scaderile o perioada insa aceste scaderi sunt de fapt IEFTINELI ale actiunilor si sunt convins ca odata ce se vor lua decizii DRASTICE de stopare/intariziere a raspandirii virusului, situatia incet incet va reveni la normal iar in functie de cat de repede se rezolva, companiile vor avea mai mult sau mai putin de suferit de pe urma aceastei pandemii.

Ganditi-va doar la fpatul ca nu avem noi norocul ala sa cumparam un activ de 1 dolari la 10 centi :)) Slabe sanse. Asa e si la bursa, nu cred ca avem noi norocul ala sa cumparam BANCA TRANSILVANIA de exemplu sau Bank of America la pret de 2 lei 3 lei sa ajungem toti sa ne permitem sa o cumparam pe toata :))))))

Asadar, pastrati-va principile de investitori seriosi si bucurati-va de aceste scaderi si nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile