Smarter_way_USA

Genius Brands lansează aplicația de iOS și se intră în TOP 10 aplicații iOS pentru copii. Depășește Disney+ la recenzii și rating

28/07/2020 | Bursa & Investitii | 1,095 views

  • Kartoon Channel App primește un răspuns extraordinar cu recenzii de top și evaluări de 5 stele, și depășește Disney+
  • Noua aplicație urmărește debutul Kartoon Channel, disponibil în peste 100 de milioane de gospodării prin televiziuni din SUA și pe peste 200 de milioane de dispozitive mobile.

Andy Heyward, președintele și CEO-ul lui Genius Brands, a declarat:

„Suntem încântați că audiența a descoperit Kartoon Channel asa repede! O multime de părinți care au descărcat aplicația noastră pentru copiii lor, odată ce aplicația a ajuns în TOP 10 pentru copii și a urcat, în timp ce a primit mii de evaluări de 5 stele.”

Există astăzi platforme excelente pentru copii, cum ar fi Netflix și Disney + cu toate acestea, sunt platforme de plată. Există două atribute care disting KartoonChannel de ei.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

  • În primul rând, Kartoon Channel este GRATUIT. Când s-a lansat această platformă, era foarte clar că vor fi un fel de Netflix pentru copii, dar GRATUIT. În această perioada în care familiile sunt provocate să își optimizeze cheltuielile, un serviciu de conținut la cerere gratuit de înaltă calitate pentru copii este foate valoros.
  • În al doilea rând dar nu mai puțin important, Kartoon Channel oferă conținut curatat, educativ si de calitate. Într-o perioadă în care copiii sunt acasă de la școală, iar taberele sunt în mare parte închise, aducem copiilor conținut care este bazat pe valoare și îmbogățește golul cauzat de această perioadă.

Andy Heyward a adăugat: „Directorul general Caroline Tire, Margaret Loesch și cu mine suntem cu toții părinți și înțelegem importanța timpului pe care copiii îl petrec în fața ecranului. Cu Warren Buffett, învață lecții în afaceri și antreprenoriat; cu tânăra Martha Stewart, Martha & Friends , învață meșteșuguri, grădinărit și gătit; cu Giselle Giselle și echipa verde , Giselle Bündchen învață lecții despre protejarea planetei noastre; cu Laboratorul secret al lui Thomas Edison , ei învață știința; și cu noua noastră Llama pantaloni scurți, există lecții de socializare timpurie de înțelegere și incluziune … și multe altele! Oricare ar fi spectacolul oferit, căutăm să evităm violența, stereotipurile negative, limbajul necorespunzător, bullyingul sau insensibilitatea față de planeta noastră. Avem un cod strict care a fost construit și tratat de profesorul Don Roberts, fostul președinte al școlii de comunicații din Stanford, și autoritatea principală și cercetătorul asupra impactului mass-media asupra copiilor.”

KartoonChannel și noua aplicație pentru iOS oferă acces la o mare varietate de conținut pentru familie, cu mai multe adăugări zilnic, originale Genius Brands și conținut achiziționat, inclusiv Babar, Angry Birds, Stan Lee’s Mighty7, Thomas Edison’s Secret Lab, Baby Einstein, Baby Pantaloni scurți Genius, Llama Llama, Secret Millionaires Club de Warren Buffett și multe altele.

În plus, Genius Brands adaugă mai mult conținut de jocuri pentru familie, inclusiv Minecraft’s Journey to the End and Fairy Horse Quest, Octodad, PixArk și Big B Roblox Challenge, de la Tankee. Genius Brands va avea premiera și pe canalul Kartoon! seria viitoare de comedie-aventură, Grădinița super-erou a lui Stan Lee, aflată în prezent în preproducție și în care joacă Arnold Schwarzenegger, pe canalul Kartoon! în primul trimestru 2021. În plus, canalul Kartoon Channel aplicația dispune de capacități de filtrare pentru muuuulte ore de divertisment sigur pentru cei mici.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Pe lângă aplicația mobilă iOS, Kartoon Channel! poate fi accesat prin Apple TV Devices, Android (dispozitive mobile), Android TV, Amazon Fire Stick, Roku Devices, Xumo, Comcast, Cox, Dish și Sling. Aplicația iOS va fi modelul pentru celelalte platforme și va fi rulată pe ele. Pentru mai multe informații despre locația Kartoon Channel, accesați www.kartoonchannel.com/where-to-watch

Despre Genius Brands International

Genius Brands International, Inc. (GNUS) este o companie lider mondial în domeniul mass-media pentru copii care dezvoltă, produce, comercializează și autorizează proprietăți de divertisment pentru copii și produse de larg consum pentru produse de distribuție media și cu amănuntul. Portofoliul premiat al companiei „Conținut cu un scop” include viitoarea grădiniță Superhero Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger și în parteneriat cu Alibaba; Rainbow Rangers pentru Nick Jr .; Llama Llama, cu Jennifer Garner, pentru Netflix; premiu marca pentru copii mici Genius; seria de comedie de aventuri STEM Thomas Edison’s Secret Lab; și seria de antreprenoriat Warren Buffett’s Secret Millionaires Club.

Prin acorduri de licență cu parteneri de frunte, personaje din IP-ul Genius Brands apar și pe o gamă largă de produse de larg consum pentru piața de vânzare cu amănuntul la nivel mondial. Noul canal al companiei este disponibil în peste 100 de milioane de gospodării americane de televiziune printr-o gamă largă de platforme de distribuție, inclusiv Comcast, Cox, DISH, Amazon Prime, Sling TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire și multe altele. Pentru informații suplimentare, accesați www.gnusbrands.com.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile