Smarter_way_USA

SIF Imobiliare – Mică, mică da’ uite ce puternică e. Sau nu ? :)

14/08/2020 | Bursa & Investitii | 1,364 views

SIF Imobiliare PLC (simbol bursier SIFI) crestere 30% pe baza unei singure tranzactii de 1 actiune la 520 de lei. Aaaa si foarte important de precizat, o lichiditate de 1000 de lei pe AN !!!

Mna … uite cam asa creste VUAN-u companiei SIF Banat Crisana cu vreo juma’ de miliard de RON si ajunge sa aiba unul dintre cele mai mari discount-uri. Da, din cauza acestei companii mici (SIFI) detinuta in proportie de 100% de catre SIF1! Iar daca nu intelegeti de ce nu e delistata, iata ca acum e clar!

Nu zic ca SIF1 sau SIFI au facut tranzactia asta. Poate sa fie orice alt investitor cu buna sau rea credinta (in cazil in care a citit articolul din ziarul bursa unde se discuta despre o posibila manipulare de piata in cazil acestor emitenti).

Va recomand sa cititi si urmatoarele articole pentru a intelege mai bine ceea ce se intampla in spatele acestei probleme:

Ideea e ca asta e o caracteristica a companiilor SLAB lichide si datorita acestor caracteristici, pe bursele mari, cand o companie ajunge sub un anumit pret sau sub un anumit prag de lichiditate ajung sa fie delistate sau trecute pe o alta piata.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile