Smarter_way_USA

Acțiunile Nikola cresc după anunțul că General Motors achiziționează 11% din companie

08/09/2020 | Bursa & Investitii | 523 views

General Motors (GM) a anunțat marți că va cumpăra o participație de 11% la Nikola (NKLA) pentru a ajuta compania producătoare de mașini electrice să își construiască propria camionetă pentru a concura cu Cybertruck-ul Tesla (TSLA).

Conform condițiilor acordului, General Motors în urma achiziției de 11% la producătorul de vehicule electrice Nikola va proiecta, valida și fabrica versiunile cu baterie electrică și cu celule de combustibil ale camionului electric Nikola’s Badger.

Puteti investi in actiunile companiei Nikola Corporation aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Acțiunile Nikola au crescut cu 28% până la 45,36 dolari, deoarece tranzacționarea a început astăzi pe piața de valori. Acțiunile rămân cu aproximativ 50% sub maximele istorice atinse în iunie. Acțiunile GM au crescut cu 6,5%. Tesla a scăzut cu 15,5% după ce stocul nu a fost adăugat la S&P 500, așa cum se spera vineri.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile