Smarter_way_USA

În ce investesc astăzi pe WallStreet – 22 octombrie 2020

22/10/2020 | #earningsreport | 439 views

Pentru ca stiu ca muriti de nerabdare sa va spun in ce investesc pentru raportarile de diseara va las aici doua companii interesante:

  • INTELhttp://bit.ly/actiuni-intel – investesc in ea fiindca in ultima vreme s-au cam lasat pe tanjala cu lansarile insa au ceva proiecte foarte interesante in derulare si microcipuri si procesoare si tot felul de nebunii la care lucreaza pentru a face fata concurentei cu AMD. Au vandut ceva divizie zilele trecute pentru care vor primi vreo 10 miliarde de dolari si sunt convins ca in perioada urmatoare vor avea o revenire fiindca la ce baza de companii achizitionate au pe inteligenta artificiala, IoT si alte investiti stragice, efectiv n-am cum sa nu ma bucur de niste momente bune de acumulare!
  • MATTELhttp://bit.ly/actiuni-mattel – Este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume. De’alea cunoscute gen Barbie si alte mimoeze de genu pentru copii. Avand in vedere caperioada asta si perioada urmatoaremulti copii stau foarte mult pe acasa, sunt convins ca vanzarile de jucarii vor merge bine in perioada urmatoare pentru a tine copii ocupati! :) Iar parintii pe care ii stiu mi-au cam confirmat lucrurile astea :)

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile