Smarter_way_USA

În ce investesc astăzi pe WallStreet – 22 octombrie 2020

22/10/2020 | #earningsreport | 764 views

Pentru ca stiu ca muriti de nerabdare sa va spun in ce investesc pentru raportarile de diseara va las aici doua companii interesante:

  • INTELhttp://bit.ly/actiuni-intel – investesc in ea fiindca in ultima vreme s-au cam lasat pe tanjala cu lansarile insa au ceva proiecte foarte interesante in derulare si microcipuri si procesoare si tot felul de nebunii la care lucreaza pentru a face fata concurentei cu AMD. Au vandut ceva divizie zilele trecute pentru care vor primi vreo 10 miliarde de dolari si sunt convins ca in perioada urmatoare vor avea o revenire fiindca la ce baza de companii achizitionate au pe inteligenta artificiala, IoT si alte investiti stragice, efectiv n-am cum sa nu ma bucur de niste momente bune de acumulare!
  • MATTELhttp://bit.ly/actiuni-mattel – Este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume. De’alea cunoscute gen Barbie si alte mimoeze de genu pentru copii. Avand in vedere caperioada asta si perioada urmatoaremulti copii stau foarte mult pe acasa, sunt convins ca vanzarile de jucarii vor merge bine in perioada urmatoare pentru a tine copii ocupati! :) Iar parintii pe care ii stiu mi-au cam confirmat lucrurile astea :)

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile