Smarter_way_USA

Cumpără ieftin și vinde scump! Nu invers! Și fă-o pe termen lung!

21/06/2021 | #crypto, Lume nebuna | 2,197 views

Exact asa e din pacate ! Oamenii cumpara BITCOIN cand e pe maxime, se oftica, panicheaza si vand pe scadere (marcand probabil pierderi) dupa care asteapta noi maxime ca sa reintre. Asta inseamna PROASTA educatie financiara ! De chestii de genu asta am parte in fiecare zi de vreo 6 ani de zile !

Cand BITCOIN-ul scadea si devenea din ce in ce mai ieftin, toata lumea ma injura ca vorbesc despre el. Cand isi tripa pretul imi spuneau “prost am fost ca nu te ascultau” dupa care cand, EVIDENT, iar scadea ceva, imi spun iar “vezi ma, mai bine nu ma bagam.”

Afacerile se fac in primul rand la CUMPARARE (adica cat mai ieftin) dupa care exit-ul (vanzarea) depinde doar de apetitul vostru la risc, de lacomia voastra si de orizontul vosteu de timp !

Aveti mai jos grafic-ul pretului unui BITCOIN. Uitati-va cum arata graficul daca facem ZOOM OUT si nu ne raportam doar la o perioada scurta de timp cum ar fi ultima luna, saptamana sau zi. Ei bine, in tot acest timp, bitcoin-ul “a murit” dupa spusele unora ce doar vor sa para destepti si sa dea bine pe de sticla, de vreo 600 de ori !!!

Mai e si categoria celor care nu fac nimic, aia care stau ca branza care doar sta si pute, care vin si imi spun ca sunt prea arogant, dur, rau cand le spun ca e totala PROSTIE ce fac marea majoritate. Probabil le-ar place sa ii iau cu frumosu ca sa ramana in zona aia de confort ca “uite, imi explica frumos ca e riscant, nu ca tine”. Oameni buni, suntem pe INTERNET! Aici NIMENI nu ar trebui sa se uite si NIMENI nu ar trebui sa se uite la CUM ANUME li se spune ceva ci la CE ANUME li se spune !!!!!!!

Atunci cand esti prost si cineva ti-o spune frumos, sa stii din start ca vrea sa te mulga sau ca e ipocrit (scopul ipocritilor e tot mulgerea) !!! Iar daca tot ce ai inteles din textul acesta e ca sunt arogant si vorbesc urat afla ca singuru care are de pierdut, estinTU care pierzi esentialu si tot prost ramai. Si ti-o spun cu toata dragostea si buna credinta.

Bagati bine la cap ce v-am spus si aveti grija de banii si de investitiile voastre. Puneti mana pe carte, documentati-va astfel incat atunci cand investiti sa o faceti cat mai in cunostinta de cauza ! Invatati sa alegeti cu atentie de la cine va luati sfaturi financiare si INTOTDEAUNA asumati-va 100% investitiile pe care le faceti. De voi depinde 100% profitul sau pierderea unei investitii, asadar trebuie sa stiti 100% ce faceti.

Daca lucrurile astea le bagati la cap, cu siguranta va va fi mult mai bine in ORICE in viata.

PS: In investitii NIMIC nu e sigur! Absolut nimic, insa trendurile spun multe si daca suntem atenti la avansul tehnologiei, putem avea multe de castigat! Iar daca gandim pe termen lung, documentat si diversificat, sigur-sigur ne va fi foarte bine!

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile