Smarter_way_USA

De ce să alegi platforma de tranzacționare CAPITAL pentru investiții la bursă?

03/06/2021 | Bursa & Investitii | 1,727 views

Nu te naști trader, ci devii unul. Acesta este principiul subiacent din spatele Capital.com, o companie revoluționară care, în ultimii ani, a ajuns global CFD broker.

Lucruri cum ar fi tranzacționarea pe piețe sau crearea unui portofoliu solid există într-un voal de obscuritate pentru mulți oameni. Ele sunt încă văzute ca fiind echivalente cu împiedicarea pe întuneric, în cel mai bun caz, și în cel mai rău caz sunt văzute ca jocurile de noroc. Crearea unui sistem de incredere pentru tranzacționare a fost o provocare, dar platformele precum Capital.com ne-au arătat ceea ce este posibil.

Tehnologia nouă, eficientă cu transparență și îndrumare a schimbat peisajul tranzacționării. Puteți merge pe „long” sau „short”.

O platformă care oferă o curbă de învățare holistică pentru a deveni un trader mult mai informat

Capital.com a creat o platformă de tranzactionare cu multiple opțiuni, premiată la nivel internațional, care explică tranzacționarea plecând de la zero, adică de la fundamente. Persoanele obișnuite nu tranzacționează, pur și simplu, ci sunt încurajați să dezvolte o strategie de tranzactionare care are sens. Ce are sens, totuși, în tranzacționare? Fiecare dintre noi are o personalitate unică și o minte unică care afectează în mod inevitabil modelele noastre de tranzacționare. Acesta este motivul pentru care Capital.com a lansat o platformă CFD bazată pe tehnologia AI, care ajută utilizatorii să obțină o perspectivă asupra comportamentului lor de tranzacționare și să ia decizii mult mai informate.

Înțelegerea modului în care funcționează tranzacționarea și capacitatea de a avea strategii de tranzactionare durabile este esențială pentru a deveni un trader mai concentrat și mai bun. Dar există și beneficii complementare. Cu ajutorul tehnologiei de vârf, tranzacționarea este, în cele din urmă, o experiență care construiește caractere și care vă ajută să reflectați asupra punctelor forte și a slăbiciunilor, a prejudecăților subconștiente și a temerilor iraționale. Înțelegerea psihologiei tranzacționării – dacă, de exemplu, sunteți influențat de FOMO (Fear of Missing Out, adică teama de a nu rata ceva), invidie sau nerăbdare – este esențial lucrul la aceste slăbiciuni pentru a deveni un trader mai bun care preia controlul asupra finanțelor sale.

Acestea fiind spuse, tranzacționarea de CFD-uri nu este pentru toată lumea. Utilizarea tehnologiei AI este de neprețuit în optimizarea experienței de tranzacționare, dar CFD-urile rămân instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. Nu contează dacă sunteți un novice sau un trader cu experiență, adevărul este că puteți suferi întotdeauna pierderi. Piețele sunt extrem de volatile, așa că înainte de a sări cu capul înainte în lumea tranzacționării, mai întâi trebuie să vă asigurați că înțelegeți cum funcționează CFD-urile și să stabiliți dacă vă puteți permite să vă înhămați la aceste riscuri. Capital.com oferă o gamă largă de informații și formare pentru a vă ajuta să luați o decizie informată.

O platformă puternică în timpul volatilității pieței COVID-19

Traderii auto-direcționați s-au străduit să preia controlul pozițiilor lor pe actuala piață financiară instabilă. Potrivit Forbes, nevoia de platforme care oferă informații practice este mai pronunțată ca niciodată.

Platformele vechi precum Trading Central, MT4 și TradingView au îndeplinit cu succes diferite nevoi ale procesului de tranzacționare. Trading Central și TradingView, de exemplu, ambele oferă suport neprețuit pentru deciziile de investiții, analizând tendințele și predicțiile cu o multitudine de funcționalități și perspective vizuale. MT4 este platforma de bază cu capacitate de tranzacționare automată, minus suportul brokerului și informații. Capital.com a reușit să combine toate aceste funcționalități într-o singură platformă, care combină instrumentele analitice complete împreună cu experiența de tranzacționare cu un singur clic, care poate fi legată de MT4.

Dar mai există ceva care a permis Capital.com să preia conducerea. După ce a pus un accent puternic pe învățare și asistență, oferă o serie de aplicații educaționale, inclusiv videoclipuri, cursuri gratuite pentru începători și sesiuni de instruire, precum și webinarii și articole pentru a ajuta traderii în devenire să înțeleagă piețele și să devină indivizi care iau decizii încrezătoare. Mai mult, cu 0% comision și spread-uri mici, Capital.com este o platformă ideală pentru începători.

Tranzacționare etică și responsabilă

În tranzacționare, la fel ca în viață, îți asumi riscuri. Pentru mulți traderi experimentați, aceasta este cea mai satisfăcătoare parte a experienței de tranzacționare, dar pentru începători, aceasta poate fi intimidantă. Capital.com folosește efectul de levier, care vă amplifică câștigurile – sau pierderile – și vă oferă o expunere mai mare la 6.000 de piețe financiare CFD pe indici, mărfuri, criptomonede, acțiuni și perechi valutare.

Deoarece, inevitabil, efectul de levier vă mărește și pierderile, Capital.com oferă în conformitate cu cerințele brokerilor autorizați protecție a soldului negativ, deoarece nu este o caracteristică unică pentru capital.com. Aceasta înseamnă că, indiferent cât de mari sunt pierderile dumneavoastră, nu puteți pierde niciodată mai mult decât soldul contului.

Mai mult, Capital.com are entități de grup autorizate și reglementate la nivel local de Financial Conduct Authority (“FCA”), Australian Securities and Investments Commission (“ASIC”), Cyprus Securities and Exchange Commission (“CySEC”) și FSA in Seychelles.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile