Smarter_way_USA

Guvernul Cîțu a obținut aprobarea pentru listarea Salrom la Bursa de Valori Bucuresti! ONG-iștii de la USR se laudă și fac poză la panou …

07/07/2021 | Bursa & Investitii | 795 views

Ma amuza maxim sa vad pe facebook o gramada de postari cum ca Claudiu Nasui de la USRPLUS listeaza Salrom la Bursa de Valori Bucuresti! Stirea e foarte buna, si personal astept de mult listarea Salrom si CEC BANK fiindca am bani pusi de o parte pentru ele!

DAAAR ceea ce e amuzant e cum dupa ce Florin Cîțu a tras sfori si si-a luat o gramada de noroi in freza de la AUR si de la PSD (timp in care ipocriztii de la USR au tacut) cum ca premierul Romaniei, inca de pe vremea cand era ministru finantelor si tragea sfori pentru listarea Salrom si CEC Bank, atenteaza la siguranta nationala a Romaniei. Iar acum cand IN SFARSIT s-a aprobat, ia ghiciti cine ies ca ciupercile de dupa ploaie sa se laude cu rusita ? :)

Hai ca nu e greu sa va dati seama ? Cine sunt ONG-istii behaitori care tot ce stiu e sa dea cu peturile de borduri cand vad ca se anunta ceva bun ca sa arate ca EI reusesc asta, sa lase tot timpu pe ALTII sa munceasca (ceea ce e bine ca fereasca dumnezo sa puna mana ei), iar cand se reuseste acel lucru sa iasa la panou sa faca poza si sa spuna cu un zmabet tâmp ca “AM REUSIT”. Hai ca nu va mai tin in suspans ca sunt convins ca v-ati prins cu totii la ce fatalai ma refer! Va aduceti si voi aminte declaratia USR cu “iesirea Romaniei din criza NU e in mandatul USR” ? Eh … nu-si mai aduce aminte nici dracu probabil. Dar va vor aminti ei cand va fi bine pe munca altora si vor veni ei sa spuna “AM REUSIT!”

Una peste alta, important e ca Romania merge spre bine si ca incet-incet vom lista la bursa tot mai multe companii de stat pentru a fi mai trnsparente, si deci mai profitabile!

Felicitari guvernului condus de Florin Cîţu pentru listrarea Salrom si asteptam cu mare interes listarea CEC BANK !

Repet: Florin Citu (PNL) a tras sforile si a incasat noroi de la PSD si AUR (timp in care USR a tacut), iar cand se aproba Claudiu Nasui (USR) culege roadele! Asta e politica ! O scarba infecta plina de ipocrizie! Iar cine tolereaza atitudini de genu asta isi bate joc de MERITOCRATIE si isi merita soarta!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile