Smarter_way_USA

TOKERO: o alternativă la Binance pentru achiziții crypto cu EURO prin SEPA. Iată cum puteți face!

08/07/2021 | #crypto | 2,329 views

Probabil ati aflat ca Binance a suspendat temporar depozitele de EURO pe SEPA. TOKERO (fostul LDV) vine în întâmpinarea acestei situații cu informația că pe platforma lor (https://cutt.ly/tokero) puteți face fără probleme depozite și retrageri de EURO pentru că lucrăm cu un alt furnizor de servicii bancare – NexPay Lituania.

Dacă doriți în continuare să folosiți Binance puteți cumpăra usdt de pe TOKERO și îl puteți muta pe Binance pentru a achiziționa alte tipuri de tokeni. În sens invers puteți transfera BTC sau ETH din Binance pe TOKERO, schimba cu EURO și transfera către conturile bancare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile