Smarter_way_USA

Cum a fost la evenimentul EDAIN – “Global Knowledge Revolution” de la Grand Hyatt Dubai

16/12/2021 | #crypto | 692 views

Am onoarea de a va comunica faptul ca in acest weekend am fost invitat la un eveniment de o mare amploare ce s-a desfasurat in locul de unde se da ora exacta in materie de blockchain si anume Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Inainte sa va prezint pe scurt proiectul EDAIN, vreau sa va expun faptul ca in toamna anului 2016, guvernul din Dubai a anuntat un plan ambitios de a fi primul oras din lume care isi doreste functionarea exclusiva pe baza tehnologiei de blockchain pana la finele anului 2021. Strategia lor se bazeaza pe trei piloni importanti si anume eficienta guvernamentala, industria de creatie si leadership international.

In ceea ce priveste EDAIN, tin sa va prezint faptul ca la baza lui stau trei jucatori importanti pe piata internationala si anume Prisma Analytics in parteneriat cu CryptoDATA Tech si Dell Technologies. Proiectul reprezinta cuantificarea datelor intr-o forma tangibila si dezvoltarea unei noi industrii de cunostinte usor accesibile oricarui utilizator din orice colt al planetei. Edain este bazat pe tehnologia revolutionara C+8 Technology®, reprezentand un ecosistem bazat pe AI transformativ corelat cu instrumente de analiza a informatiilor de tip Big Data.

Va las acest video sa vedeti pe scurt cum a fost la eveniment iar daca doriti sa investiti in EDAIN va las acest link unde gasiti toate detalile: https://bit.ly/edain-ai

EDAIN reprezinta cheia de acces intr-un registru de cunostinte central denumit si Knowledge Vault, care e destinat sa devina cea mai cuprinzatoare si accesibila sursa de cunostinte pentru fiecare individ. Utilizatorii vor putea avea acces la o tehnologie ce transforma informatie neprelucrata intr-un set de cunostinte dupa care se vor putea ghida in momentul luarii unei decizii importante.

Este sustinut faptul ca livrarea propriu-zisa a acestui proiect va deschide o poarta foarte importanta a rezolvarii problemelor sistemice de natura informationala care exista prezent.

Link catre siteul proiectului si unde puteti investi si voi 👉 https://bit.ly/edain-ai

Totodata, consider ca exista un potential imens ca acest proiect sa ajunga foarte raspandit din cauza nevoii pe care acesta il rezolva in societate si anume faptul ca va oferi un nivel egal de capabilitati in rezolvarea problemelor si luarea unei decizii corecte in orice domeniu.

Pe de alta parte si incercand sa fiu cat se poate de realist posibil, acest proiect isi doreste sa ajunga practic competitor direct cu gigantii precum Google, Amazon la nivel de stocarea datelor si de procesarea lor la un nivel foarte inalt, performant si rapid, ceea ce cred ca nu e neaparat fezabil in momentul de fata, ci mai degraba un proiect care s-ar putea livra in urmatorii ani insa cu finantarea potrivita, nimic nu e imposibil.

Personal am fost foarte placut surprins de organizare si de prezentarea proiectului. Bunul meu prieten Ovidiu Toma (CryptoDATA) si prezentarea luia fost, evident, la inaltimea asteptarilor si DA, sunt convins ca in perioada urmatoare EDAIN va strange finantarea necesara pentru a face lucrurile sa miste in directia dorita si sa duca la bun sfarsit toate cele propuse.

Multumesc si colegului, asociatului si bunului meu prieten de la INVEST CLUB, Calin Saplacan care m-a insostit la acest eveniment.

Atasez mai jos niste linkuri folositoare pentru cei pasionati de domeniu si cateva detalii tehnice:

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile