Smarter_way_USA

#scamAlert: $SQUID Game Token – Dovada clară că nu tot ce zboară se mănâncă

02/11/2021 | #crypto | 768 views

Aoelo maiculita ! Iata cam atat de repede s-a terminat si povestea cu $SQUID Game Token dupa ce a fost mare nebunie pe el doar pe seama faptului ca zeci de miloane de oameni s-au uitat la prostia aia de film.

Morala: Nu tot ce zboara se mananca! Grija mare la tepe si nu investiti niciodata in ceva ce apara AZI si dintr-o data explodeaza 4565%.

Proiectele bune intotdeauna cresc “incet si cu traba buna” ! Ceea ce creste instant, se pare ca tot instant se duce si la dracu!

De asemenea, intotdeauna incercat sa folositi exchange-uri cunoscute precum cele pe car vi le mentionez mai jos, astfel exista o mare sansa sa fie foarte riscanta investitia.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile