Smarter_way_USA

#scamAlert: $SQUID Game Token – Dovada clară că nu tot ce zboară se mănâncă

02/11/2021 | #crypto | 1,080 views

Aoelo maiculita ! Iata cam atat de repede s-a terminat si povestea cu $SQUID Game Token dupa ce a fost mare nebunie pe el doar pe seama faptului ca zeci de miloane de oameni s-au uitat la prostia aia de film.

Morala: Nu tot ce zboara se mananca! Grija mare la tepe si nu investiti niciodata in ceva ce apara AZI si dintr-o data explodeaza 4565%.

Proiectele bune intotdeauna cresc “incet si cu traba buna” ! Ceea ce creste instant, se pare ca tot instant se duce si la dracu!

De asemenea, intotdeauna incercat sa folositi exchange-uri cunoscute precum cele pe car vi le mentionez mai jos, astfel exista o mare sansa sa fie foarte riscanta investitia.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile