Smarter_way_USA

Fondul Monetar International cere statului El Salvador sa renunțe la Bitcoin ca moneda oficiala de plată 😂

26/01/2022 | #crypto | 801 views

Cum au stat leprele la panda sa scada Bitcoinu ca sa-i ceara treaba asta si sa dea un semnal ca “uite ce patesti daca te pui impotriva dolarului. 🤣 Hahah 🤣

Hai sa inceapa pariurile, zic! Va baga in seama Nayib Bukele cerinta Fondului Monetar International sau il va durea in cot asa cum ar face orice om sanatos la cap care stie ce face, chiar si cu pretul pierderii scaunului de presedinte daca cumva se va porni o campanie “scurta” de defaimare pe seama scaderii temporare a bitcoinului pana va reveni pe crestere ?

PS: El Salvador e prima tara din lume care are bitcoinul a doua moneda oficiala de plata si detine 1500 de bitcoini in rezerva nationala.

In ultima perioada, scazand pretul bitcoin, evident e momentul perfect sa se puna problema sa asculte de IMF ca si cum El Salvador ar avea viata buna cu dolarul american. 🤣

DA, sunt convins ca in anii urmatori (chiar si anul asta), tot mai multe tari vor adopta Bitcoin ca moneda oficiala de plata, si DA, cu siguranta pentru inceput vor fi tari mici ca marime, dupa care incet-incet va face pasul acesta si tari mai mari.

Si e absolut normal sa se inceapa cu tari mici, fiindca ele sunt vai de steaua lor si au omoneda oficiala care e masiv devalorizata iar daca vor adopta Bitcoin-ul, indirect vor intra in liga mare deoarece pretul bitcoin-ului este la fel si in SUA si in Nigeria si in El Salvador si in Congo si peste tot.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile