Smarter_way_USA

$HEART – token cu o creștere de peste 10x, se listează pe Tokero

31/01/2022 | #crypto | 532 views

Personal am investit in acest proiect inca din presale si sunt foarte bucuros de investitia facuta deoarece asa cum am scris si’n titlu, am DEJA un randament de peste 10x. Atunci când toată piața crypto era pe roșu, token-ul $HEART by Humans a fost printre singurii tokeni care a crescut continuu.

Mâine, 1 februarie, token-ul va fi disponibil pe TOKERO. Îți poți diversifica portofoliul simplu și rapid. Nu ești condiționat să fii Tokero PRO pentru a te bucura de noile oportunități din crypto.

Aici iti poti deschide un cont pe Tokero.com!

Câteva mențiuni despre proiectul HUMANS:

  1. a lansat prima tehnologie blockchain din lume cu model de validare biometrică – PROOF OF HUMAN;
  2. a atras încă de la început fonduri de investiții importante precum Early Game Ventures şi Roca X;
  3. în 2021 a închis o rundă privată de finanțare de 9 milioane de dolari! Printre investitori – Răzvan Munteanu și Elrond Research;
  4. are o echipă cu vastă experiență în blockchain și AI și toate atuurile să livreze ceea ce își propune!

Domeniu crypto, AI (inteligența artificială) și tehnologia blockchain se dezvoltă cu o viteză spectaculoasă! Acum este timpul potrivit pentru a descoperi și de a te bucura de oportunitățile crypto. Nu mai dorim să repetăm istoria cu “Dacă investeam în Bitcoin acum 5 ani …”, nu?

Proiectul Humans și token-ul $HEART au un potențial superb de creștere, de ce să nu profităm de el acum?!

Nota bene: După cum știi piața crypto este una volatilă, din acest motiv te încurajăm să investești atât cât îți poți permite să pierzi. Analizează, informează-te și investește SMART.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile