Smarter_way_USA

Lăsați investițiile și femeile să se termine, nu vă grăbiți cu EXIT-ul!

01/02/2022 | Bursa & Investitii, Lume nebuna | 442 views

Observ ca pentru multi membri din grupurile de facebook de investitii, bursa e un fel de alba-neagra … una are, alta n-are, daca iese e bine, daca nu e teapa si meri la alta … poate amu iese :)))) Oameni buni, e trist sa vedem asa bursa ! Suntem o tara trecuta prin Caristas, prin FMI, prin tot felu de jmekerii de’astea de prostit pe prosti …

Chiar nu a invatat nimeni nimic din treburile astea ? Mie chiar mi se pare trist sa vad asta. TANJESC oameni buni dupa oameni care sa vada bursa ca un fel de Registrul Comertului unde sa se duca sa cumpere parti sociale din companiile in care cred ! Credeti-ma ca tanjesc dupa oameni de genu si ii numar pe degetele de la cateva maini … si e pacat !

Stiu, stiu, fiecare are modul lor de a investi la bursa dar mi se pare atat de … aiurea (nici nu stiu cum sa ii spun) cand imi spune cineva MIE ca e un mod iresponsabil cand eu le recomand oamenilor sa detina si nu sa traiasca clipa cu pac pac cate un 2 lei 3 lei dupa care iar pac pac cate un 2 lei 3 lei si tot asa! Unde dumnezo va grabiti ? Asa faceti si cu femeile ? Nu le lasati sa se termine ?


Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile