PaulMaior.ro
Smarter_way_USA

Proiectele crypto românești Elrond și WAM vin cu primul anunț împreună: începând de astăzi, utilizatorii WAM vor putea folosi tokenul și pe rețeaua Elrond

12/03/2022 | #crypto | 1,192 views

Platforma WAM a lansat de curând ESDT bridge (Elrond Standard Digital Token Bridge), care permite deținătorilor să își transfere tokenii pe rețeaua Elrond. Acest lucru le permite participarea la proiecte DeFi (”Decentralised Finance”) și în curând se vor bucura și de integrarea directă în platforma WAM.

Jucătorii vor putea să câștige tokeni Elrond-WAM pe care îi vor folosi în turnee, să dețină jocuri, avatare, porecle și alte obiecte virtuale, NFT-uri unice care generează venituri pasive pentru proprietarii lor.

Mai mult, tokenul va fi lansat și pe xPortal Exchange, care extinde accesibilitatea spre moneda WAM, EGLD, MEX și alte criptomonede.

Despre WAM: https://cutt.ly/tokero

Platforma românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain, și s-a bucurat de o popularitate deosebită având peste 4,8 milioane de jucători.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a castiga premii crypto, sub forma de NFT si WAM token. Utilizatorii au mai multe oportunități pentru a câștiga pe WAM: crearea de jocuri, marketing, închirierea jocurilor și participarea la turnee.

Despre Elrond: https://bit.ly/cont-xportal

Elrond este prima companie românească de blockchain care a reușit să ajungă în top 50 în ceea ce privește capitalizarea de piață la nivel mondial. Rețeaua Elrond este un blockchain public ce a fost creat din start pentru a oferi scalabilitate la nivel înalt, interoperabilitate și randament ridicat.

Pentru a ajunge la aceste performanțe, Elrond a introdus două inovații: abordarea optimă pentru blockchain sharding si o abordare de consensus numită “Secure Proof of Stake”, care elimină ineficiențele de procesare ”Proof of Work”. Astfel Elrond oferă o creștere cu un factor de 1000x al numărului de tranzacții ce pot fi susținute, față de alte blockchainuri.

xPortal este un exchange descentralizat unde proiectele care dezvoltă în rețeaua Elrond pot să își lanseze monedele într-un mod liber, fără aprobarea unui intermediar. Exchange-ul permite schimbul aproape instant și foarte ieftin de tokeni nativi.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile