Smarter_way_USA

#investiții: TOP acțiuni de apărare cu potențial de creștere pe seama războiului

10/10/2023 | Bursa & Investitii | 228 views

Paradigma investițiilor în acțiuni de apărare s-a schimbat într-un mod dramatic atunci când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, iar cheltuielile pentru apărare în rândul SUA și aliaților săi vor crește și mai mult în următorii ani.

Am adăugat pe site companiile în care voi investi în perioada următoare pentru a profita de comenzile din sectorul de apărare la nivel mondial.

Doamne ajută să se termine razboiul, dar până una alta, prefer să iau o felie și eu din căldarea de bani a americanilor!

Gasiti lista aici: #investiții: TOP acțiuni de apărare cu potențial de creștere pe seama războiului

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile