Smarter_way_USA

Israel vs Palestina – Nu comentez și recomand PRUDENȚA!

13/10/2023 | Diverse | 249 views

Azi mi-a spus cineva ca … la cum ma stie pe mine, o ingrijoreaza faptul ca nu ma prezint si eu “SFÂȘIAT” (parca asta e termenu la moda) de cele intamplate in Israel si Fasia Gaza fiindca daca as fi fost “SFÂȘIAT” postam si eu in rand cu lumea ceva. Se pare ca sunt perceput ca fiind mult prea emotional si bagator in seama …

Oameni buni … cand imi dau cu parerea PUBLIC, o fac doar daca simt ca am suficiente argumente si capacitatea necesara incat sa spun ceva si sa arat cu degetul !!! Altfel nu o fac !!! Ca spre deosebire de mult altii am teama de penibil si MAI ALES de ipocrizie de dat bine pe sticla si de a fi in rand cu lumea.

Faptul ca nu auzim decat argumentele israelienilor si ca sunt cenzurate toate parerile palestinienilor (vedeti ce se intampla cu cei ce protesteaza pentru palestinieni prin Europa ce se intampla cu ei) ma face sa NU STIU care e situatia de fapt! Nu am cum sa trag o concluzie pe baza uneia dintre parti, MAI ALES cand vine vorba de conflicte ce dureaza de miiiiiiiiiiii de ani !!! Cand ceva e cenzurat, din experienta mea de 36 de ani mi sa dovedit in 100% din cauzuri ca adevarul era CEL PUTIN la mijloc daca nu chiar de partea cenzurata.

Pe mine ca cetatean muritor de rand care nu pot controla ce se intampla in lume, tot ce pot sa fac destept e sa ma gandesc la implicatile ECONOMICE pentru a putea profita de anumite oprtunitati fiindca, nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun, ca lucrurile pot degenera si sa va fi dorit sa va fi preocupat de finantele personale si sa nu fi batut din gura pe net in rand cu lumea ca sa aratati fiecare cat sunteti de sensibili cand vine vorba de ALTE popoare.

DA, e oribil ce s-a intamplat intre Fasia Gaza si Israel. E oribil ca in 2023 se intampla asa ceva si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec oamenii nevinovati din acea zona. Mi se face pielea de gaina cand ma gndesc la suferinta de acolo. Am fost intotdeauna ingrozit cand auzeam pe la TV alarmele alea de razboi de prin Palestina/Israel si tot timpu imi spuneam ca nu reusesc sa percep cum e sa traiesti in conditii de genu. E orbil tot ce tine de razboaie, rachete, arme si etc ! INSA, pana acum, tot ce stim e ca au explodat problemele dintre Palestina si Israel. Desigur, toti ce avem MINIM 2 neuroni in cap stim ca problema NU e Palestia ci gruparea terorista HAMAS care ma gandesc ca STITI (sper) ca raspund la ORDINELE cuiva, “nu stim” cine. Deci nu bagam Palestina in aceeasi oala cu teroristii.

Ca sa imi dau cu parerea despre ce ii apuca pe aia din Hamas si pe aia din Israel de 9856934635 ani de zile sa isi tot dea in cap … sincer, nu pot sa concluzionez ceva atata timp cat noi nu stim nici ce se intampla in ROMANIA … ce sa mai zic de ce se intampla in alte tari. Iar datul cu parerea pe seama a ce auziti la televizor sau din presa, e dovada clara de imbecilitate dupa atatea dovezii de fake-uri si spalare pe creier despre absolut ORICE. Iar cand e vorba si de ideologii, religii si credinta … sincer NU POT si NU AM CAPACITATEA NECESARA de a-mi PERMITE sa-mi dau cu parerea despre cine are dreptate si cine nu ACOLO fiindca NU INTOTDEAUNA atacatorul e problema (si spun asta pentru oamenii care au minim 2 neuroni in cap) si am putea argumenta pe subiectul asta, ore si chiar zile in sir, cu dovezi clare din istorie. Ca sa nu mai zic de dezvoltat la CUI FOLOSESTE ce se intampla acolo … oioioi … nu as termina pana maine cu argumentele.

Prefer sa SPER sa se linisteasca apele acolo si sa nu mai moara oameni nevinovati, si MAI ALES, sper sa nu degenereze situatia si sa se ajunga la un RAZBOI MONDIAL deoarece ceea ce se intampla acolo are implicatii GLOBALE datorita intereselor din foarte multe tari de pe toate continentele.

Asadar, pana nu aflam mai multe detalii, pana nu ajungem sa INTELEGEM cat mai in detaliu subiectul, mai bine am fi PRUDENTI in a arata cu degetul si mai bine ne-am preocupa de ce se poate intampla daca celelalte tari s-ar putea baga in acest conflict si lucrurile sa degenereze fiindca, repet, economic nu ar fi bine deloc.

Doamne ajuta la toata lumea, sa fie pace in lume si numa bine, rau la nime!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile