Smarter_way_USA

Despre modeling, “harțuire sexuală” și teama de baubau în democrația modernă

10/07/2019 | Lume nebuna | 1,005 views

E vara si asadar, au loc tot felul de prezentari de moda pe litoralul romanesc (si nu numai). In fiecare an primesc pe mailul siteului fashionlife.ro, pe care il administrez, mailuri de la diverse moime (maimuţe sau cum vreti sa le spuneti) care ma intreaba cum pot ajunge si ele acolo sa se maimuţărească, iar la final majoritatea imi pun intrebarea aia CRETINA ca “e safe ? ma vor obliga sa fac si altceva, cum ar fi sex?”

Draga fetelor, stiu ca va place sa cochetati cu modelingul, e frumos si in UNELE cazuri e o experienta placuta, care chiar isi pune o amprenta pozitiva asupra dezvoltarii voastre.

Insa, daca mergeti, in momentul acela trebuie sa stiti DIN START, ca vi se vor face si altfel de propuneri, cum ar fi “una mica” sau “una mare” … si asta … in functie de seriozitatea evenimentului la care participati se poate intampla atat de la organizatori cat si de la puțoi nefututi participanti la eveniment.

Un lucru e sigur ! In caz ca nu va vedeti de modeling CLAR nu veti pleca acasa fara sa nu fiti cautate de carii in gurita (daca stiti ce spun). INSA daca va vedeti de treaba, SIGUR-SIGUR nu veti fi obligate sa acceptati propunerile!

E o vorba, “CAPRA nu te nasti ci TE PUI” asa e si in modeling … acolo NU mergi capra ci te pui capra! Deci e strict alegerea voastra daca acceptati sau nu! Asadar cand auziti de cazuri cu zdrenţe, parasute penale sau transpirate la cur care se plang ca sunt abuzate sau ca au fost nevoite, sa stiti ca in 99% din cazuri, au cerut ele asta prin atitudinea lor!

Problema este ca, PESTE TOT IN LUME (nu doar in Romania) pentru a avea anumite joburi in domeniu modelingului (si nu numai), uneori se cer si astfel de “favoruri” pe care uneori, daca nu le faci, nu obţi jobul. Dar asta, din nou, depinde de fiecare ce vrea sa faca cu gura, unele accepta sa isi transforme gura (si nu numai) in “WC public” unde sa se satisfaca fiecare … altele isi asuma sa castige mai putin dar sa isi pastreze o eticheta buna si serioasa, eticheta greu de gasit in acest domeniu.

Cum iti asterni, asa dormi!

Iar in ceea ce priveste modul in care ar trebui combatuta aceasta problema in industria modei, am sa le las pe Cleo Abram de la VOX Media si pe Sara Ziff, fost model si fondatoare al Models Alliance sa va spuna mai multe:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile