Smarter_way_USA

Viorica Dăncilă demisionează dacă nu intră în turul doi! Vrajeală sau un pas în plus spre desfințarea / relansarea partidului?

24/07/2019 | Politica | 895 views

Viorica Dăncilă tocmai a declarat ca: ” Voi demisiona dacă nu intru în turul doi!”

Sunt foarte curios ce planuri au astia de la PSD, fiindca e clar ca INTENTIONAT planuiesc “desfintarea” partidului si relansarea lui sub o alta forma, mai salubra.

Adica … cel mai clar era ca propunerea de presedinte sa fie pentru Gabriela Firea … ca na … ea are cam cea mai buna imagine prezidentiabila (fi-mi-ar scarba, dar asta e Romania) si totusi, dintre toata variantele, inclusiv cea a lui Eugen Teodorovici care ar fi al doilea dupa Firea … PSD a ales-o pe nimeni alta decat Viorica Dancila pentru functia de presedinte

Dupa care, acum vine cu declaratia ca daca nu intra in Turul 2, demisioneaza … ceva e spurcat aici … Fiindca STIE ca nu intra in Turul 2 fiindca inclusiv unii PSD-isti nu o vor vota ca au si ei limitele lor si cu toate astea ea spune ca demisioneaza …

Practic Viorica Dancila in declaratia asta le spune Romanilor INDIRECT sa nu o voteze fiindca doar asa scapam de ea. Ceea ce mi se pare cel putin aiurea ca sa nu zic din nou, spurcat!

In Turul2 teoretic cel mai probabil ar putea ajunge PNL si USR, insa cum niciodata nu e bine sa subestimam gunoiul, e foarte probabil ca si PSD sa aiba sanse … Acum intrebarea e … cu cine va fi in Turul 2 …

Feeligul meu e ca PSD-istii ce nu o vor vota pe Dancila, vor vota USR fiindca na … si acolo e tot pe baza de ciolan si ipicrizie mizerabila atata timp.cat e Barna la butoane. Adica sigur-sigur nu vor lasa PSD-istii ca Iohannis sa mai castige un mandat.

Mai e totusi de vazut ce vor face ceilalti ProRomania, ALDE, PMP, UDMR … ca na … intr-o forma sau alta pot influenta si ei electoratul.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile