Smarter_way_USA

Despre tehnologia 5G, fakenews și cretinisme pe de feisbuci!

11/04/2020 | Lume nebuna | 1,188 views

Ati observat cati cretini au aparut in ultima vreme care propaga mizeria aia cum ca tehnologia 5G omoara oamenii si ca 5G-ul distruge ceva proteine care te fac mai vulnerabil la coronavirus ?

Cu siguranta ati auzit de astfel de cretini, daaar, astia vad ca nu se lasa si acum am citit o noua cretinitate care se propaa tot mai des cum ca tot 5G-ul … mama ei de tehnologie, omoara milioane de pasari =)))))))

Mna si titlurile FAKE NEWS-urilor suna cam asa: 5G-ul omoara pasarile ! :) Titlu care te face sa crezi ca radiatile 5G ac asta, cand de fapt si de drept treaba e ca pasarile alea intra in turnuri si dracu stii ce fac ele pe acolo si mor ca proastele la fel cum soferii mor daca intra ca prostii intr-un zid. Asadar pasarile respective ar putea muri si daca se izbesc de un stapl perfect banal de electriciate.

In unele tari au aparut tot felul de CRETIN care au inceput sa distruga turnuri 5G si chiar sa ii atace pe oamneii ce incearca sa le repare dupa.

Citeste si: Sunteți pregătiți să investiți în revoluția 5G ce ar putea fi cea mai mare revoluție a secolului XXI ? 

Mai sunt alti cretini care spun ca degeaba le dai toate argumentele STIINTIFICE cum ca 5G-ul nu omoara nici pe dracu, fiindca NU e bine sa crezi ce spun oamenii de stiinta ci sa iti pui tot timpu intrebari, lucru care nu ar fi rau, daca nu am ajunge TOTl ca acei cretini care ajung sa creada ca TOTI medicii si oamenii de stiinta din lume (TOTI) sunt platiti de industria 5G ca sa minta si sa ascunda adevarul :)))

Sunt atat de multe materiale STIINTIFICE realizate de catre oameni de stiinta pe internet despre 5G facute cu tot felul de MASURATORI care dovedesc ca riscul de cancer este atunci cand esti expus radiatilor ionizante cum ar fi cele nucleara care iti afecteaza ADN-ul si iti fut celulele si o dai in cancer, dar in cazul 5G, nu are nic o legatura.

Nu uitati ca radiatiile date de TELEFONUL MOBIL sunt mai puternice decat radiatiile ce vin de la ANTENTA de telefone. Asadar daca va streseaza radiatiile astea, atunci nu mai folositi TELEFONUL MOBIL. Nebunilor !

Nu va mai prajiti creierii cu cretinisme si fake-news-uri de pe feisbuci si siteuri dubioase!!!

Va propun mai degraba o modalitate in care puteti beneficiasi voi de aceasta mare tehnologie si sa castigati si bani din asta. Stati linistiti ca veti fi sanatosi si va veti bucura de bani :)

Click aici pentru a afla mai multe și pentru a vedea cum și unde puteți să investiți în revoluția 5G.

Cum pot profita investitorii de această tehnologie emergentă? eToro a creat un portofoliu de investiții format din companii 5G, numit 5GRevolution CopyPortfolio.

LATER EDIT: Aveti aici un video realizat de un fizician roman, video in care va explica foarte clar cum sta treaba cu aceasta tehnologie daca este periculoasa sau nu.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile