Smarter_way_USA

Cum comenteaza Victoras Pictoras, declaratiile lui Basescu de la sfarsitul campaniei

14/11/2014 | Politica | 2,986 views

646x404

Victor Ponta … face si el declaratii dupa conferinta de presa a lui Traian Băsescu. Sunteti curiosi ce a spus ??? Poi … ce putea sa spuna decat exact acelasi lucru ca si pana acum si anume ca Klaus Iohannis e omul lui Basescu si ca el daca ar fi in locul lui Iohannis ar iesii sa declare ca ii este scarba de suportul oferit de Basescu si a mai completat si faptul ca el are mai multi “folowersi” pe feisbuci decat Traian Basescu si ca o sa le transmita si el ceva celor care il pupa in cur!

Citeste si Traian Basescu, LIVE TEXT de la conferinta de presa din ultima zi de campanie

Acum va intreb … CAT de cretini … sau nu! … rectific … cat de PROSTI … rectific din nou … Ce fel de forma de viata sa fii sa vrei sa ai in fruntea tarii tale un om atat de jegos&scarbos&libidinos si ticalos (din puncte vedere politic desigur) ??? In ce fel de HAL sa vrei sa iti bati joc de propria tara, si de viitorul proprilor copii, incat sa il votezi pe homunculu asta ??? Cum sa vrei ca omul care, TEORETIC, ar trebui sa ne dea un exemplu tuturor in viata, sa fie un … o forma de viata ca Ponta. CUM ???

Doamne fereste! sau ceva … MI-e scarba!

Duminica voi merge la VOT si il voi vota SINGURA varianta NORMALA dintre cele 2 si anume pe Klaus Iohannis !!! Daca sunt cretini care vor sa isi bata joc de Romania si vor sa aibe in fruntea tarii cel mai prost exemplu de presedinte, sa mearga sa il voteze pe Ponta! Dar sa nu se planga daca vor in continuare TICALOSIE, CORUPTIE, MINCIUNI in politica si sa nu se mire de ce isi merita soarta!

Tags: ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile