Smarter_way_USA

Un parlamentar cere ca Biserica sa nu mai primeasca bani de la stat. Ceilalti isi fac cruce

08/04/2013 | Cre($)tinism | 2,740 views

bor-deschidere

” Un grup de parlamentari în frunte cu Remus Cernea, cunoscut pentru poziţiile sale împotriva Bisericii, pregăteşte o iniţiativă legislativă care să vizeze o altă formă de finanţare a cultelor decât cea de la bugetul de stat, respectiv cea a modelului german.. Mai precis, Cernea vede o redirecţionare a unui procent din impozitul pe venit al cetăţenilor, la liberă alegere, către cultele religioase, ca în cazul organizaţiilor nonguvernamentale”. via Gandul.info

Este cel mai corect sistem. Daca esti un credincios sincer iti directionezi x% din impozit catre o anume biserica. Astfel bisericile care chiar au un rol major in societate vor supravietui, celelalte, fara credinciosi, vor disparea. In plus, atunci se va vedea cu adevarat cat de credinciosi sunt romanii. Propunerea lui Remus Cernea este foarte buna, dar … nu o sa treca, deoarce parlamentarii nu isi permit sa piarda alegatori, intr-o tara in care 80% sunt prostodocsi. Ar fi sinucidere curata pentru ei.

Mircovici: “Ar trebui să ne continuăm tradiţia”.

Adica sa luati sute de milioane de lei si sa vindeti vise si pe cine sa voteze baba Safta la urmatoarele alegeri, imi este scarba de voi, nu ne mai trezim niciodata din cacatul asta de religie! Nimeni nu are curaj sa faca afirmatii anti religie mai ales fiind om politic, pentru ca este mort in politica, in tara lui Papura Voda nimeni nu te voteaza daca zici ca esti ateu, spun ca vine Satana la putere.

Atunci cand tot romanul o sa realizeze ca popii sunt cei mai grasi din curte…lumea se va trezi! Deocamdata, la fel ca acum 200 de ani popa este cel mai smecher din sat, mananca ce vrea, bea ce vrea, fute pe cine vrea iar prostii muncesc…si ptr. taica parinte! Care mai nou, e mai capitalist decat Merkel insasi, investeste banutul parohiei unde vrea muschiul lui sfintit … iar politicianul roman “mituieste” popimea ca sa tina prostimea la locul ei, acolo, in mocirla si nestiinta, mana in mana, pot domina turma linistiti in vecii vecilor AMIN!

Cel mai bun argument in favoarea ateismului ramane in continuare biblia, cititi-o singuri si convingeti-va de adevar!

Se poate si fara popi oameni buni, nu e nevoie sa latre contra cost o lacusta neagra cand ne nastem, casatorim sau murim.

Si cand te gandesti ca suntem in anul 2013 …

Dar ce sa te astepti de la o populatie care linge cadavre crezand ca vor avea noroc sau mai stiu eu ce? Un prin pas ar fi sa-i educam pe cei din jurul nostru, iar la urmatoarul recensamant sa fie mai putini prostodoxi declarati, altfel BORatii vor flutura mereu cifrele lor si vor primi mereu pomana de la aceeasi parlamentari dornici de lobby in interiorul bisericilor.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile