Smarter_way_USA

FEMEIA … cum o cresti, asa o ai!

02/08/2014 | Personal | 3,860 views

1441172_10152095648634458_711666182_nCa orice barbat am si eu o relatie. Stiuuuuuuu, multi/multe mi-ati spune ca nu ma credeti :)) Dar e adevarat, si asta pentru ca e vorba de o relatie in care cred, nu-mi da batai de cap (foarte important pentru mine, ca am si alte preocupari pe planeta asta) si care ma face fericit. Unii nu stiu asta DAR e prima mea relatie OFICIALA, adica cu care sa ma “laud”… adica sa spun cu voce tare fara sa ma injosesc cand spun ca AM O RELATIE. Deci o spun cu voce tare si daca m-as sui pe statuia libertatii si sa urlu in gura mare. Si asta pentru ca EA merita. Pentru ca am ce respecta la ea, pentru ca pe langa … (ganditi-va la prostii) … are si alte preocupari … Ma face sa o apreciez, ma face sa o respect, ma face sa vreau mai mult DE LA MINE. Deasta sunt intr-o relatie si NU sunt SINGLE ocupandu-ma de treburile mele si sa las “sportul” asta pe mai tarziu (DA! ma consider foarte tanar). De ce va spun toate astea ? Va spun acum:

MI SCARBA de ce vad in jur ! Si aici ma refer la ipocrizia, falsitatea si libidinoshenia oamenilor ! daaaar … mi scarba in cel mai ORIBIL si HIDOS mod posibil … scarba deaia slinoasa, care pute … care ma face sa imi tin respiratia pana aproape de sufocare ca sa nu respir aerul ala PUTRED pe care il respira 98% din planeta asta!

Suntem 7 miliarde pe planeta … Traim intr-o lume in care ZDRENTZELE (98% din specia feminina) nici macar nu trebuiesc CURTATE !!! atat de simplu e sa le ajungi intre picioare !!! IN ZILELE NOASTRE nimic nu mi se pare mai INJOSITOR pentru un BARBAT decat “mersu la agatzat” … deja imi vine sa vars !!! dar incerc sa continui .. scriu cu litere mari BARBAT ca sa se inteleaga ca ma refer la BARBATI (2% din specia masculina) si nu PUTZOI nefututi (98% din specia masculina).

Vad in jur doar PUTZOI care cauta ZDRENTZE dar isi doresc FEMEI … care cand dau de ZDRENTZE nu stiu sa le pastreze, pentru ca se comporta cu ele ca si cum ele ar fi FEMEI defapt, in loc sa le trateze ca pe niste ZDRENTZE (ca sa le pastreze suspansu) iar daca dau de FEMEI se comporta cu ele ca cu niste ZDRENTZE punand ca motiv faptul ca se tem sa nu para prea plictisitori pentru ele … Si asta se intampla tot datorita ZDRENTZELOR care spun ca femeile trebuie sa aiba tot timpu pentru ce lupta … ca si cum BARBATUL alta treaba pe planeta asta nu ar avea decat sa ii dea FEMEII lui ceva pentru care sa lupte pentru el :))) De ce dracu ai face asta ??? Adica el/ea alta treaba decat sa lupte pentru ea/el nu are ??? DAAAR am sa va spun si motivul pentru care ZDRENTZELE pun pretextul asta … e simplu!!! si anume: e doar o portita de scapare ca in cazul in care ZDRENTZELE calca pe bec (intr-un mod sau altul) sa aiba cu ce se scoate … spunand ca PUTZOIUL a plictisit-o, nu a iubit-o destul, ca o fi gelos sau ca o fi posesiv (ea sigur nu ii da motive, el e de vina … ca alta treaba pe planeta nu are decat sa fie gelos probabil) si alte jeguri penibile de genu.

Mai sunt si alti PUTZOI care gasesc interesant in a curta femeile/zdrentzele altora :)))))))))) Asta e cretinismul absolut … Si totusi … in aceste conditii … daca vezi la 2 porumbei o relatie frumoasa de ce dumnezo/dracu ai incerca/pierde timpu cu femeia/zdrentza altuia ? Hai sa o luam logic, daca i-o iei … si ti-e atat de usor … oare nu la fel de usor te va lasa si pe tine ?!? Nu stiu cum sa zic dar eu tin la libertatea mea foarte mult si decat sa ma incurc cu O ZDRENTZA care sa ma bage in puscarie (indirect pentru ca o omor si pe ea si pe ala) mai bine imi caut una disponibila si cu potential pentru viitor! Imi place sa gandesc femeia ca un INVESTITOR LA BURSA. O actiune buna (FEMEIE) are un grad de risc MUUUUULT mai mic (ca investitie) decat o actiune proasta (ZDRENTZA) si asta din ABSOLUT TOATE punctele de vedere.

Deci si prin urmare … PUTZOILOR … daca vreti FEMEI, respectati femeia ca si cum ar fi mama voastra, iubiti-o ca si cum ar fi femeia voastra, futeti-o ca si cum ar fi curva voastra si aveti grija de ea ca si cum ar fi fetitza voastra!

IN SCHIMB daca va doriti ZDRENTZE, tratati-le ca pe niste ZDRENTZE adica pac-pac, shukalaka bum-bum, suki-suki, friki-friki si imediat dupa le soptiti la ureche “MARSH IN MORTII MA-TI ACAS” …. pentru ca astfel ZDRENTZA va intelege ca vreti&vedeti la ele decat SEX, si daca nu le va convenii sigur-sigur isi vor da seama ca ceva NU E BINE si vor incepe (incet si sigur) sa se comporte ca niste FEMEI si astfel faceti si voi un bine OMENIIRII.

DAR VA ROG! Daca alegeti ZDRENTZE, nu va plangeti! VA ROG EU … ca nu mai pot de scarba … si nu va mai laudati ca le-ati futut, pentru numele lui dumnezo sfantu !!! suntem in anul 2014 cand altii ridica rachete pe luna si voi considerati ceva interesant in SEX care e defapt o NEVOIE FIZICA la fel ca pishu si caca !!! TOATA LUMEA FACE !!! nu sunteti cu nimic mai special !!!

O sambata absolut adorabila va doresc ! … si nu uitati “Tratati pe fiecare EXACT cum vi se cere!” sau cum ar spune BUG MAFIA “Vrei ceva ? Ia ceva !” Va pup!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile