Smarter_way_USA

Trăim în țara care are 120 milioane de euro pentru Catedrală, dar are doar 11 paturi pentru arși și niciun spital nou de 30 de ani

25/11/2018 | Cre($)tinism | 1,603 views

Oameni buni, nu vreau sa fiu genu care sa va plictisesc din nou cu acceasi poveste despre Catedrala Mantuirii Neamului ca “chiar avea nevoie Romania de o asa cheltuiala?” … NU! Raspunsul e evident ca NU avea nevoie.

E adevarat, probabil cotețul ala va aduce ceva turisti … toti ce au prieteni imaginari acum vor avea unde si la ce sa-si ridice capu. Inteleg si faptul ca in sfarsot dupa zeci de ani s-a mai construit ceva mare si opulent in tara asta. Ok. Pot sa inteleg si lucrurile astea …

Dar cu spitalele cum facem ? Nu s-a mai deschis unu cat de cat bun de peste 30 de ani … Oamenii daca au probleme de sanatata UNDE PLM SE TRATEAZA ? In catedrala se trateaza ?

Trăim în țara care are 120 milioane de euro pentru Catedrală, dar are doar 11 paturi pentru arși și niciun spital nou de 30 de ani

Daca aproape crapa unu in timpu slujbei din cotetul ala, oare are sanse sa ajunga la un spital suficient de repede incat sa se mai poata face ceva ?

Ce folos are in tara asta un asemenea coteț pentru botanisti cu prieteni imaginari ??? CONCRET INTREB !!!

Biserica Ortodoxa Romana … ce folos mai are mizeria asta de institutie ce mortii ei e ? Inafara de scopul de a suge bani de la bugetul statului, ce folos CONCRET mai are ??? STIU, sa atraga voturi si sa faca campanie electorala partidelor politice! Stiu asta … asta e tot pentru supt bani de la buget. Dar alt scop REAL are oare mizeria asta ???

De investit in educatie mai are rost sa intreb ??? Sau am lipsit eu de pe planeta si s-au renovat intre timp scolile si liceele din Romania ? Invatamantul e la cele mai inalte standarde, nu ?

Inca ceva, gunoaiele alea de la BOR, cu preasfintitu pulii in frunte … cum CRISTOS si Maica Precista a putut avea atata tupeu jegos incat la inaugurarea cotetului sa mearga toata haita de pokemoni imbracati ca niste glume proaste si iesind din Mercedesuri S CLASS si BMW Seria 7 ?????

Cat tupeu nesimit sa ai sa fii atat de opulent la astfel de inaugurari si risipa de bani publici ?

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile