Si cei de la Jurnalul.ro sunt jegosi …

07/03/2013 | Lume nebuna | 1,333 views

Poftim TITLU de articol din ziarul JEGOSILOR de la jurnalul.ro … cica “HALUL” in care a ajuns Monica Gabor! Bah JEGOSILOR care ati scris articolul asta jegos, cand veti castiga voi pe munca voastra de 2 lei gauriti banii pe care ii castiga Moni din munca pe care o face (aia pe care o face, bravo ei) atunci sa va deschideti gura JEGOSILOR care sunteti jegosi !

jurnalul monica

Doamne caaat de SCARBA mi-e de tzara asta !!! A AJUNS FOARTE BINE bai parazitilor care va dati jurnalisti ! Daca sunteti atat de destepti bai jegosilor ia cautati un exemplu de vedeta care sa fi pornit de la ce a pornit Moni (adica de la ZERO), sa ajunga sa aibe un sotz plin de bani, de care sa se desparta si se se descurce in continuare si sa aibe contracte de imagine foarte importante cum are ea in America.

Dar evident VOI, jegosilor care sutneti jegosi nu pierdeti vremea sa va interesati putin ci scrieti TITLURI de rahat ca stiti ca prind la alti jegosi ca si voi care citesc si o iau de buna ca doar scrie la gazeta !!! Lua-va-r dracu sa va ia pe toti !!!

Tags: , , , , ,

Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage